Welke bubbelbaden het beste kopen?

Artikelen 1 - 18 van 56 · Ontspan en kom tot rust in een opblaasbare hot tub van Best Buy. Door Cynthia Lawrence, Katie Mortram gepubliceerd 22 juni 22 Na uitgebreid onderzoek hebben we ontdekt dat de beste opblaasbare hot tub de Coleman SaluSpa is. Met 114 bubbelstralen om uitgebreide bubbels te produceren en een gedempte vloer, is dit een zeer comfortabel bad om in te weken. Een handige energiebesparende timer betekent dat u het water van tevoren kunt verwarmen en de multifunctionele pomp de kuip opblaast en het filtersysteem regelt.

De PVC-constructie maakt het ook duurzaam. Als je op zoek bent naar iets groters, dan is de Intex 75 PureSpa het overwegen waard. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en beschikt over maximaal 170 bubbelstralen. De voorgevormde hoofdsteunen maken dit een luxe bad om in te ontspannen en de veelkleurige LED-lampjes zullen zeker's nachts verblinden.

Als je de ruimte hebt, is dit misschien wel de beste opblaasbare hot tub die je voor deze prijs kunt vinden. Intex biedt een verscheidenheid aan andere hot tub-opties, maar op het moment van schrijven waren de meeste online retailers over de hele linie uitverkocht. Het is tegenwoordig niet gemakkelijk om naar Scandinavië te reizen, maar je kunt een stukje van het Scandinavische leven krijgen met de Bestway Helsinki opblaasbare hot tub, waarvan de buitenkant is ontworpen om eruit te zien als een rustieke hot tub van het vattype. Het wordt ook geleverd met ChemConnect chemische dispenser om uw spa schoon te houden, 2 type VI-filterpatronen, spa-pomp, handopblaaspomp, reparatieset en een met aluminium beklede hoes om het warm te houden.

De Bestway Miami is bijna identiek aan de Coleman SaluSpa, maar dat is geen slechte zaak. Met tot 177 liter water (en vier volwassen mensen) is het Miami-model een van de beste opblaasbare bubbelbaden die je vandaag kunt krijgen. Het heeft 120 bubbelstralen, genoeg voor een bad van dit formaat, waardoor precies de juiste hoeveelheid waterdruk mogelijk is. Er is echter maar één massage-instelling en de jets worden automatisch uitgeschakeld na een half uur langdurig gebruik.

Net als andere SaluSpa-modellen warmt het water op tot 104 graden Fahrenheit en kan de temperatuur worden aangepast via het LED-bedieningspaneel. Recensenten prijzen dit verheerlijkte kinderzwembad consequent om zijn hoogwaardige constructie en algehele duurzaamheid; het lekbestendige materiaal en de I-balkconstructie laten uw vrienden, familie of geliefden comfortabel tegen de zijkant leunen. De Coleman Saluspa Havana Hot Tub valt op door zijn afstandsbediening waarmee je op afstand de temperatuur en het massagesysteem kunt aanpassen. Het biedt plaats aan 2-4 personen, dus past bij een klein gezin en beschikt over een energiebesparende timer, zodat u het water tot 72 uur van tevoren kunt verwarmen.

Voordat u de beste opblaasbare hot tub koopt, zijn er een paar overwegingen die u eerst moet maken. Welke maat heb je nodig? Het heeft geen zin om een enorm bad te kopen als je niet genoeg ruimte hebt op je buitenterras of terras. Als je echter een compacte ruimte hebt, is het ideaal om te investeren in een bad met een kleinere capaciteit dat mooi plaats biedt aan 2-4 personen. Deze maat is ook geschikt voor degenen die er alleen af en toe in willen ontspannen, in plaats van om te socializen.

De regels variëren afhankelijk van de staat waarin u woont, maar u hebt op zijn minst een afsluitbare barrière nodig die voldoet aan de ASTM F 1346-vereisten. Om uw specifieke voorschriften te weten te komen, moet u contact opnemen met uw lokale overheid en, indien relevant, uw Vereniging van Huiseigenaren. Het werkt met de meeste budgetten en is een geweldige optie voor degenen die nog niet klaar zijn om het geld of de ruimte te investeren in een permanent geïnstalleerde hot tub. Het kopen van een hot tub zal zeker plezier in uw huis brengen, en aangezien ze goed worden onderhouden, zouden ze geen reden tot bezorgdheid moeten zijn als het gaat om gezondheid.

Dankzij duurzame PVC-materialen en veilige I-balkconstructie is deze hot tub gebouwd om lang mee te gaan en zal hij na verloop van tijd zijn vorm niet verliezen. Deze opblaasbare hot tub heeft maar liefst 120 jets waarvan gebruikers zeggen dat het een goede spa in jacuzzi-stijl in hun huis nabootst. Maar het is de Freeze Shield-technologie die hier de ster van de show is, waardoor je de hot tub kunt gebruiken op de koudste winternachten. Als gevolg hiervan kunt u verwachten dat deze hot tub de tand des tijds in uw achtertuin doorstaat, en voor minder dan £400 is het een fantastische waarde.

Bouwkwaliteit, regelmaat van onderhoud en omgevingsomstandigheden kunnen allemaal een rol spelen bij het bepalen van de levensduur van een hot tub. Zorg ervoor dat u de juiste maat van de hot tub kiest door ten eerste te overwegen hoeveel mensen het zullen gebruiken en ten tweede de beschikbare ruimte. U zult merken dat Intex 3-laags prikbestendig materiaal gebruikt op veel van zijn bubbelbaden en ze versterkt met horizontale balken om ervoor te zorgen dat ze niet omvallen als u tegen de zijkanten rust of erop gaat zitten. Kortom, als je niet de ruimte of het budget hebt voor een van de modellen gemaakt door de allerbeste hottub-merken hierboven, maar je wilt meedoen aan de rustgevende spa-badactie, dan is een Intex opblaasbare hot tub een slimme keuze.

Onderhoud is een essentieel onderdeel van het bezitten van een hot tub, en de kosten van schoonmaakmaterialen zijn ook de moeite waard om rekening mee te houden als het gaat om financiën. Zolang het niet wordt blootgesteld aan elementen, moet het frame de levensduur van uw hot tub meegaan, ongeacht waar het van gemaakt is. .

Leave a Comment

Required fields are marked *