Bestaat er zoiets als een onderhoudsarme hot tub?

Als u op zoek bent naar een hot tub die niet veel werk vereist, kunt u een onderhoudsarme hot tub overwegen. Deze bubbelbaden hebben functies waardoor ze gemakkelijk schoon te houden zijn en soepel werken. Om te praten over wat Bullfrog Spas zo onderhoudsarm maakt, spraken we met de Tri-State Contractor Service Coordinator en Manager van de Westbury-showroom van Best Hot Tubs, Bryan Kelly. Met andere bubbelbaden die zijn gebouwd met houten frames en kasten, kan vocht het hout verzachten, zegt Kelly. Kelly is ook van mening dat je bij het vergelijken van onderhoudsvereisten ook naar sanitair moet kijken.

Zelfs als een JetPak een probleem ontwikkelt, blijft het water in de spa in plaats van te ontsnappen om schade aan te richten. JetPaks zijn zelfs zo efficiënt dat ze de sterkste garantie van de draagbare hottub-industrie hebben. Het gepatenteerde JetPack-systeem is ook de reden waarom Bullfrog Spas ruimte heeft om meer schuim in de structuur te stoppen, waardoor energiezuinigere tarieven of lagere bedrijfskosten worden geboden. Met een volledig houtvrije kast is Bullfrog Spas erin geslaagd om een spa te maken die esthetisch zeer aangenaam is (met zelfs een eigentijds model de STIL), maar toch ongelooflijk duurzaam en efficiënt is.

Aspen Spas Home Aspen Spas Selectie Aspen Spas Kenmerken en upgradesAspen Spa-kleuren. Zelfreinigende bubbelbaden en zwemspa's klinken misschien geweldig. Maar in werkelijkheid schieten ze ver achter bij het doel. Een wekelijkse schoonmaak is een essentiële verzorging van de hot tub.

Maar plan om uw spa elke drie tot vier maanden volledig leeg te maken voor een grondige reiniging, en vaker als u het vaak gebruikt, of er veel gasten in hebt, of beide. Je zou tenslotte niet één keer per jaar het familiebad vullen en verwachten dat iedereen hetzelfde water keer op keer hergebruikt, toch? Blech. Zoek naar mogelijkheden om taken te combineren, en vergeet niet om de waterchemie van uw hot tub zorgvuldig bij te houden voor vergelijking met uw dagelijkse en maandelijkse waarden als u mogelijke problemen met de waterkwaliteit bijhoudt. Samen maken ze het gemakkelijker om het water van de hot tub schoon en helder te houden met minder chemicaliën dan andere merken.

Het maakt niet uit wanneer het gebeurt, als de buitentemperaturen onder het vriespunt dalen, het water in uw hot tub en het sanitair voor uw hot tub loopt het risico te bevriezen. Het hete water haalt oliën, lotions en zeep uit je lichaam en kleding, en soms kunnen je filters ze niet volledig verwijderen. Er zijn bubbelbaden van hoge kwaliteit zoals Bullfrog Spas die zeer onderhoudsarm zijn, en er zijn bubbelbaden die veel tijd en moeite vergen om het in goede conditie te houden. Zorg ervoor dat je de binnenkant van je hot tub zo vaak mogelijk schoonmaakt en vergeet ook niet de schaal schoon te vegen.

Vergeet niet dat terwijl uw hot tub leeg en leeg is, u wekelijkse of driemaandelijkse taken kunt uitvoeren, zoals schoonmaken, repareren en het doorspoelen van het systeem. Zodra uw hot tub is ingeschakeld, begint het UV-C-licht van ClearRay onmiddellijk om te gaan met eventuele bacteriën die zich in het water bevinden. Je breidt je hot tub-vaardigheden uit met meer geavanceerde taken terwijl je het risico op vervelende verrassingen minimaliseert. Maar hoe ziet eenvoudig onderhoud van de hot tub eruit? De beste filtersystemen voor hot tubs hebben hoogwaardige componenten die samenwerken om uw water schoon te houden.

Ze zijn aan het werk wanneer uw hot tub draait, en uw hot tub-filters moeten goed worden schoongemaakt om goed te werken. En aangezien u dit toch moet doen om uw hot tub-water in topvorm te houden, is het ook een goed idee om de binnen- en buitenkant van uw hot tub schoon te maken terwijl u het afvoert en bijvult. Je leert hoe je de chemie van je hot tub onder controle kunt houden, zodat je nooit meer met rommelige spa te maken krijgt. Ik voel me 10 jaar jonger en ik zou deze hot tub aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hot tub van hoge kwaliteit.

Leave a Comment

Required fields are marked *