Welke tijd van het jaar is het het beste om bubbelbaden te kopen?

Daarom zult u vanaf september merken dat spa-winkels hun overtollige voorraad willen opruimen. Dit maakt dit een goed moment om een hot tub te kopen. Vanaf september vindt u spa-winkels die kortingen bieden op spa's die op voorraad zijn, magazijninventaris. Het korte antwoord is ja, dat is er.

De beste tijd om een hot tub te kopen is tussen herfst en winter. Begin dus eind september met winkelen en plan om uiterlijk eind januari te kopen. De lente is wanneer het hot tub-seizoen begint en dat is wanneer de prijzen dramatisch stijgen. Het snelle antwoord is ja, het kopen van een spa tegen het einde van het jaar, rond Memorial Day of Labor Day, kan u een aantal serieuze besparingen opleveren.

Er is geen beste tijd van het jaar om een spa te kopen, simpelweg omdat er op elk moment geweldige aanbiedingen voor bubbelbaden kunnen komen. Het hele jaar door bieden hottub-dealers besparingen op spa's in de vorm van nationale campagnes en uitbarstingen. Bovendien wissen dealers in de herfst doorgaans hun voorraden op om ruimte te maken voor nieuwe modellen. Dit doen ze door kortingen aan te bieden op bestaande voorraad.

De meeste dealers bieden ook het hele jaar door goede financieringsgraden. Herfst is meestal de meest populaire tijd om een hot tub te kopen. Om deze reden is het ook de meest gebruikelijke tijd om de verkoop van bubbelbaden te zien. Tegen het einde van de herfst zijn de meeste verkopen van hot tubs voorbij.

Dat betekent echter niet dat je geen goede deal kunt krijgen. Neem contact op met winkeliers om te zien of ze overgebleven bubbelbaden of vloermodellen hebben die ze willen verwijderen. Lente en zomer zijn de piekverkoopmaanden voor bubbelbaden, zodat ze hogere prijzen in rekening kunnen brengen. Sommige tijden van het jaar zijn beter dan andere om een hot tub te kopen.

Bijvoorbeeld, in de herfst- en wintermaanden winkelen doorgaans minder mensen voor een hot tub en fabrikanten bieden kortingen om hun voorraad in beweging te houden. Wij verkopen, onderhouden en leiden de branche door u opties te bieden van alleen de beste namen in de productie van hot tub %26 zwemspa. Hoewel je misschien in de verleiding komt om je tot een particuliere verkoper te wenden in je poging om de beste hot tub-deal te vinden, denk twee keer na. Zorg ervoor dat u uw plaatselijke hottub-bedrijf vraagt of de installatie al dan niet mogelijk is bij slecht weer.

Leg het over het water en het houdt de warmte binnen, waardoor je de temperatuur kunt verlagen maar het toch lekker warm kunt houden. Het uitvoeren van routinematige onderhoudscontroles zal de levensduur van uw zwembad, spa of hot tub maximaliseren en mogelijke dure reparaties voorkomen. Aangezien bubbelbaden doorgaans ongeveer 6 weken nodig hebben om te worden gemaakt en verzonden, moeten retailers hun bubbelbaden ruim voor de daadwerkelijke verkoop bestellen. Als er bijvoorbeeld water in de hot tub achterblijft als het weer extreem koud wordt, kan dit bevriezen en scheuren veroorzaken die kunnen leiden tot lekken en andere schade.

Echter, websites hebben soms kortingsbonnen of promotiecodes voor bepaalde spa-merken en -modellen, in dat geval kan de prijs van het bad dalen wanneer u ze gebruikt. Bij de aankoop van een hot tub moet u ook rekening houden met de langetermijnkosten van de hot tub; dat is hoeveel het kost om gedurende de hele levensduur te gebruiken, te onderhouden en te repareren. Dus, net als auto's, zijn het einde en het vroege begin van het jaar de twee keren dat u meestal de beste deals en prijzen vindt. Vaak hebben fabrikanten van hot tubs minimale bestelhoeveelheden of bieden ze grote kortingen op bestellingen met een groot volume.

Bovendien kun je soms spa's vinden die te koop zijn van eigenaren die verhuizen en hun hot tub snel moeten verkopen voordat ze vertrekken. Nu u weet dat naar uw plaatselijke dealer gaan de slimme keuze is wanneer u op zoek bent naar een geweldige deal, moet u van tevoren een beetje onderzoek doen om te bepalen welke functies, opties en accessoires van de hot tub absolute must-haves zijn. Een hot tub kan ook de kwaliteit van leven verbeteren van mensen die last hebben van chronische of zeurende pijnen die het gevolg zijn van oude verwondingen of reumatische aandoeningen, en helpen om relaties met familie en vrienden te onderhouden. Jeff Campbell is een vader, krijgskunstenaar, budgetmeester, Disney-verslaafde, muzikant, hottub-liefhebber en herstellende fijnproever die meer dan 2 decennia als leider voor Whole Foods Market heeft doorgebracht.

Leave a Comment

Required fields are marked *