Wat is het populairste hottub-merk?

Sinds de oprichting in 1956 heeft Jacuzzi een reputatie opgebouwd als een topnaam in de hot tub - en spa-industrie. Jacuzzi wordt door velen beschouwd als het meest iconische hottub-merk en heeft een reeks van 26 bubbelbaden om uit te kiezen. Ondanks de transparante prijsniveaus, valt het niet te ontkennen dat u het kopen van een jacuzzi een stuk gemakkelijker zult vinden als u een groter budget heeft. Het merk heeft slechts twee bubbelbaden in het meest budgetbereik, maar vijf in het luxe assortiment.

Het merk biedt bubbelbaden in tweezitsmodellen, maar het gaat tot negen zitplaatsen, wat de beste optie is voor diegenen die vrienden en familie willen vermaken in hun nieuwe bubbelbad. Ga met ons mee terwijl we de ins en outs verkennen van de 14 beste hottub-merken die er zijn. Jacuzzi Spa is een bedrijf dat bubbelbaden produceert. Ze produceren bubbelbaden voor zowel binnen als buiten.

Bij gebruik als buitenbubbelbad moeten de bubbelbaden afgedekt zijn. Gelukkig verpakken veel van de beste hottub-merken hun kuipen met waterverzorgingskits, inclusief volledige instructies, waardoor het u gemakkelijk wordt. Hun bubbelbaden maken gebruik van warmteterugwinningstechnologie die warmte in een enkele Hydro mate-eenheid pompt om energiekosten te verminderen met energie-efficiëntie. Hot Spring heeft ook 10 middelgrote bubbelbaden en vijf grote spa's met verschillende prijsklassen, die allemaal zijn uitgerust met energiebesparende functies en zijn gecertificeerd door de California Energy Commission.

Houd er rekening mee dat u kunt onderhandelen over hot tub-prijzen, de eerste prijs die u online of in een showroom ziet, is niet altijd de beste die u kunt krijgen. Dit merk, met hoofdkantoor in Pomona, CA, heeft meer dan 55 bovengrondse hot tub-modellen die in alle verschillende soorten en maten verkrijgbaar zijn. Consumenten houden van de mogelijkheid om hun jetopties aan te passen, omdat Thermospas mensen de kans geeft om 24 tot 100 waterstralen aan hun bubbelbaden toe te voegen. Het maakt niet uit welke aangepaste opties u kiest, u krijgt een ruime hot tub die ruim is voor zes volwassenen, maar comfortabel plaats biedt aan maximaal acht personen, het bevat zelfs een extra brede ligstoel, hoofdsteunen met kussens en een omwikkelbare hoekstoel.

Met hoogwaardige hot tub-materialen, eersteklas waterstralen en inventieve ontwerpen maakt Sundance enkele van de beste bubbelbaden in de Verenigde Staten. Jacuzzi biedt ook energiezuinige opties om huiseigenaren te helpen de levensduur te verlengen en de operationele kosten voor hun hot tub te verlagen. Marquis Spas garantie-informatie Alle bubbelbaden uit de Marquis Celebrity-serie worden geleverd met garanties om de structuur gedurende vijf jaar te dekken, het sanitair en de uitrusting voor twee jaar en de niet-slijtagecomponenten voor een jaar. Het maakt niet uit hoeveel u beschikbaar heeft om te besteden aan een hot tub, u kunt vinden wat u zoekt met Caldera Spas.

Hun kuipen uit de X-serie zijn van topklasse en gebruiken het XStream Force Jet Propulsion System om gebruikers watertraining op basis van weerstand te bieden. De American Whirlpool benadrukt het belang van het gebruik van bubbelbaden om de lichamelijke gezondheid te behouden en ze zijn trots op het creëren van therapeutische ervaringen voor alle klanten. En net als bij de uitgaven, kunnen goed presterende isolatie en de juiste maatvoering (dwz het kiezen van de beste hot tub-maat voor hoeveel van u deze regelmatig zullen gebruiken) wonderen doen als het gaat om het niet aftappen van energiebronnen. Nordic Hot Tubs bestaat nu al meer dan een decennium en staat bekend om de productie van enkele van de meest extreme klimaatvriendelijke kuipen op de markt.

Als je bereid bent om de hoogste dollar te betalen en te wachten tot de hot tub van je dromen is gemonteerd, verzonden en geïnstalleerd, zul je niet teleurgesteld zijn.

Leave a Comment

Required fields are marked *