Hebben bubbelbaden dagelijks onderhoud nodig?

Of u uw hot tub nu dagelijks gebruikt of slechts één keer in een blauwe maan, het moet regelmatig worden afgetapt en schoongemaakt. Dit is essentieel om troebel water in de hot tub te vermijden en het gezond te houden voor zwemmers. Elke 3 tot 4 maanden is de standaardaanbeveling voor dit aspect van het onderhoud van de jacuzzi. Een wekelijkse schoonmaak is essentieel voor het onderhoud van de hot tub.

Maar plan om uw spa elke drie tot vier maanden volledig leeg te maken voor een grondige reiniging, en vaker als u het vaak gebruikt, of er veel gasten in hebt, of beide. Je zou tenslotte niet één keer per jaar het familiebad vullen en verwachten dat iedereen hetzelfde water keer op keer hergebruikt, toch? Blech. Reinig het spa-filter elke 1 à 2 weken en vervang het jaarlijks. Om uw hot tub op zijn best te houden, hoeft u zich niet te verplaatsen met een beetje dagelijks onderhoud.

Werk het gewoon in je dagelijkse schema. Je kunt het onderdeel van je dagelijkse routine maken, net zoals je tanden poetsen en je koffie zetten. Als je liever een ander moment van de dag hebt, kun je het overal inpassen. Maar probeer je aan hetzelfde tijdstip van de dag te houden.

Consistentie is de sleutel en door het onderdeel van een routine te maken, blijft u een lange weg om consistent te blijven. Maak je geen zorgen, de dagelijkse controle is precies dat, een snelle controle. Als alles er goed uitziet, is er niets anders te doen. Dat is het eigenlijk voor het dagelijks en wekelijks onderhouden van hoogwaardig hottubwater.

Om uw gebruik van chemicaliën te beperken, moet u uw filters minstens één keer per maand reinigen en vervolgens om de zes maanden uw spa volledig leegmaken en deze opnieuw vullen met vers, schoon water en het Ecopur-filterelement vervangen. Het verzorgen van uw spa is eenvoudig en belangrijk om uw water schoon te houden en de spa goed te laten werken. Goed spa-onderhoud omvat het regelmatig reinigen van de hoes en het filter van uw spa en het controleren van de chemische niveaus en het toevoegen van de juiste chemicaliën als dat nodig is. Het is vooral belangrijk om de juiste chemische niveaus in uw hot tub te handhaven, omdat uw spa-apparatuur zal corroderen als de chemische niveaus te hoog zijn en bacteriën het kunnen overnemen als de chemische niveaus te laag zijn.

Eenvoudige reiniging van uw hoes helpt ook om uw spa langer beter te laten werken en te beschermen tegen slechte bacteriën en ziektekiemen. Over het algemeen zorgt regelmatige aandacht voor uw spa-onderhoud ervoor dat het water van uw hot tub sprankelend en uitnodigend blijft voor alle zwemmers. Voeg gewoon 1 eetlepel (17 gram) zuiveringszout toe aan je hot tub voor elke 100 gallons (378 liter) water dat erin zit. Het volgen van de drie C's biedt een stevige basis voor de verzorging van de hot tub waarmee u op weg kunt gaan op dat legendarische pad naar diepe tevredenheid.

Het bevat twee (flessen) Hot Tub Weekly Cleanse om het water van uw hot tub helder te houden en één (fles) Hot Tub Detox, inclusief twee behandelingen om de 3-4 maanden voor een grondige reiniging. Om enkele van de meest gestelde vragen over het onderhoud van de hot tub te beantwoorden, volgt hier een checklist die u kunt gebruiken om het zelf te doen. Bovendien zullen alle potentiële freeloaders van de hot tub waarschijnlijk elders druk zijn in plaats van te proberen zich een weg naar uw achtertuin om te kopen. Met een beetje extra werk voordat je de stad verlaat, kun je achterover leunen en genieten van je reis zonder je zorgen te hoeven maken hoe je hot tub het zal doen om een week of langer genegeerd te worden.

Maar wees niet bang om de zaken beter in de gaten te houden, vooral wanneer uw hot tub vaker wordt gebruikt. TDS vermindert de efficiëntie van spa-chemicaliën, wat kan leiden tot dof water in de hot tub, waardoor het water moeilijker te onderhouden is. Zoek naar mogelijkheden om taken te combineren, en vergeet niet om de waterchemie van uw hot tub zorgvuldig bij te houden voor vergelijking met uw dagelijkse en maandelijkse waarden als u mogelijke problemen met de waterkwaliteit bijhoudt. Deze beginnersgids helpt je bij je eerste stappen in het bezit van een hot tub en zorgt ervoor dat je alles weet wat je moet weten over bubbelbaden en spa-onderhoud.

Het is belangrijk op te merken dat wanneer uw hot tub-patroonfilter vuil is, de prestaties van uw filter zullen verslechteren, wat leidt tot vuil en mogelijk vervuild water. In feite kan het verwarmde water van een hot tub bijzonder luxueus zijn als de buitentemperatuur daalt. .

Leave a Comment

Required fields are marked *