Wat zijn de beste bubbelbaden voor koud weer?

Bullfrog Spas is een van de beste hot tub-fabrikanten die momenteel op de markt is. Daarnaast gebruiken de hot tubs van Bullfrog Spas hoogwaardige isolatie. Elk Bullfrog Spas-model is uitgerust met volledige schuimisolatie, het beste isolatietype voor een energiezuinige hot tub. Je vindt ook 90% minder sanitair in de bubbelbaden van Bullfrog Spas in vergelijking met traditionele bubbelbaden.

Het waterafgiftesysteem bevindt zich in het gepatenteerde H2Air-systeem, wat betekent dat het permanent wordt ondergedompeld in warm water, niet wordt blootgesteld aan de kou. Arctic Spas is een andere fabrikant van bubbelbaden uit Canada en biedt enkele van de beste bubbelbaden die speciaal zijn gemaakt voor koud weer. Omdat Arctic Spas actief is in de koudste regio's in de buurt, is klimaatcompatibiliteit een prioriteit. Enkele van de belangrijkste duurzaamheidskenmerken die u op uw gemiddelde Arctic Spa-hot tub vindt, zijn de Perimeter Heater Lock, de Western Red Cedar Cabinets, de Forever Floor en de Mylocvac hot tub-afdekking.

Arctic Spas heeft misschien niet alle luxe toeters en bellen die je op veel high-end bubbelbaden zult vinden. Als u echter op zoek bent naar een robuuste hot tub voor koud weer die bestand is tegen enkele van de zwaarste omstandigheden die mogelijk zijn, hoeft u niet verder te zoeken. Deze studie bewijst dat als je de best presterende buitenhot tub wilt voor een koud klimaat, je een spa nodig hebt met een volledig schuimisolatiesysteem. In een volledig geïsoleerde spa wordt het interieur van de kast volledig gevuld met het schuim.

Dit beschermt niet alleen uw spa tegen de kou, maar voegt ook structurele ondersteuning toe aan uw hot tub, waardoor de levensduur van de componenten wordt verlengd. De beste hot tub voor koud weer moet worden gebouwd met meer geavanceerde materialen. Bullfrog Spas zijn bijvoorbeeld gebouwd op een stevig gegoten ABS-frame dat nooit zal rotten of roesten. Pond voor pond, de Artesian Spas Bimini is een legitieme kanshebber als spa voor koud weer.

Er zijn een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste kan de temperatuur van water slechts 104 graden Fahrenheit bereiken. Hoewel dit de meeste tevreden kan stellen, zullen degenen die hogere temperaturen wensen teleurgesteld zijn. De buitentemperatuur moet ook minstens 50 graden Fahrenheit zijn om de PureSpa zijn hoogtepunt te laten bereiken.

Dit kan erg lastig zijn als u van plan bent om het in koudere klimaten op te zetten. De meeste opblaasbare bubbelbaden kunnen heel, heel lang duren om op te blazen. Dit komt omdat hun watercapaciteiten meer dan 100 gallons bedragen. De opblaasbare hot tub van Bestway wordt geleverd met een pomp die hem binnen enkele seconden opblaast.

U kunt het echter niet meenemen omdat het alleen voor thuisgebruik is ontworpen. Als je het ergens mee naartoe wilt nemen, moet je een manier vinden om het te vervoeren. Het opblazen van de SaluSpa Paris AirJet is ook moeiteloos, omdat het een pomp en een blikje bevat die in zeer korte tijd tot zijn capaciteit van 250 gallon kunnen worden opgeblazen. Dit is perfect als je het meteen moet instellen.

De pomp kan het echter moeilijk maken om hem mee te nemen. Het bad ronddragen is mogelijk, maar het kost veel werk. Onze testfaciliteit bevindt zich in Pennsylvania en komt vaak in de lage jaren 20. We ontdekten dat zolang het water warm is in de koude maanden, de beste opblaasbare spa's de temperaturen de hele winter kunnen handhaven.

Het resultaat maakt een opblaasbare hot tub op de lange termijn de moeite waard. De volgende maatstaf die u moet overwegen, is het vermogen. Een meting van de potentiële warmte die de pomp in het water kan brengen. Als het pompvermogen wordt gemeten in Watt, moet u op zoek gaan naar een pomp van 1300W of meer.

Als Watts niet wordt vermeld, maar Volt en Ampère wel, kunt u vermenigvuldigen (Ampère x Volt) om Watts te krijgen. Nadat u deze samen hebt vermenigvuldigd, kunt u controleren of deze waarde groter is dan de benchmark van 1300 W. Luxe bubbelbaden hebben bijvoorbeeld vaak touchscreen-bedieningselementen, zodat u uw temperatuur- en reinigingsinstellingen precies goed kunt krijgen, evenals compatibiliteit met uw smartphone, zodat u uw hot tub kunt bedienen waar u ook bent. Terwijl sommige kuipen zelfreinigende systemen hebben, vereisen andere dat traditionele chemicaliën in flessen regelmatig worden toegevoegd, wat op zijn beurt maandelijkse kosten met zich meebrengt.

De fabrikant van uw hot tub moet u alle nodige informatie geven als het gaat om schoonmaken, maar als u ooit twijfelt over de reinheid van uw water, neem dan voorzorgsmaatregelen en gebruik het niet totdat het probleem is verholpen. Met gepatenteerde hydromassagetechnologie en oog voor eigentijds design, zorgt Bullfrog Spas voor een revolutie in het concept van de draagbare hot tub en biedt het een ontspanningservaring als geen ander. Catalina Spas werd opgericht in 1978 en heeft een lucratieve geschiedenis in het leveren van bubbelbaden en zwemspa's in het hele land. Als je kijkt naar de overgrote meerderheid van de hot tub-onderzoeken die er zijn, zul je zien dat bubbelbaden met volledige schuimisolatie bijna vier keer zo energiezuinig zijn.

Uw bedrijfskosten zijn afhankelijk van uw energieleverancier, waar u woont en uw hot tub naar keuze, en hoe vaak u van plan bent te genieten van die heerlijk warme bubbels. Zes massagestoelen, twee persoonlijke ligstoelen en een cooldown stoel maken de Bimini tot een populaire hot tub wanneer de temperatuur daalt. Wanneer uw hot tub is ontworpen voor gebruik in de winter en energiezuinig is, kunt u deze zo vaak gebruiken als u wilt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over verspilde energie. Hoewel ze vanaf de perstijd over vier tot zes weken worden verzonden, ja, je kunt* helemaal * een hot tub bestellen op Amazon Prime, de gratis levering scoren en nooit je huis verlaten.

Testen hebben ons bewezen dat opblaasbare bubbelbaden de temperatuur in vrieskou kunnen handhaven en in de winter kunnen worden genoten. De beste bubbelbaden voor koude klimaten zijn extreem energiezuinig, hebben sterke, nauwsluitende afdekkingen en zijn gebouwd met weerbestendige frames en onderdelen. Betere isolatie is de sleutel tot energie-efficiëntie, dus kies een betrouwbare fabrikant van hot tubs die een stap verder gaat met hun materialen om ervoor te zorgen dat de warmte binnen blijft. Blythe Yost, mede-oprichter van Tilly, een betaalbare online landschapsontwerpservice, raadt aan om uw hot tub op te heffen met een pergola eroverheen en wat wijnstokken die omhoog kruipen.

Zoek hiervoor naar een volledig schuim geïsoleerde hot tub in plaats van een model met gedeeltelijke schuimisolatie of een model dat alleen een thermische wrap gebruikt. .

Leave a Comment

Required fields are marked *