Wat is de beste temperatuur van de hot tub?

Volgens de Amerikaanse Consumer Product Safety Commission ligt de watertemperatuur van een hot tub het beste tussen 100° F en 102° F. De meeste hottub-gebruikers vinden dat de perfecte temperatuur tussen 100-102 graden Fahrenheit ligt. Sommigen vinden het echter leuk dat het water lichaamstemperatuur heeft op 98 graden, en sommigen vinden het heter - tot 104 graden. We raden aan om te beginnen bij de gemiddelde normale lichaamstemperatuur, 98,6° F (37° C).

Als het te koud is, verhoog dan langzaam de temperatuur totdat u zich op uw gemak voelt. Afhankelijk van welk deel van het land u thuis noemt, heeft de hoge hitte van de zomer een direct effect op de watertemperatuur van uw spa. Als vuistregel houden veel gebruikers hun hot tub ingesteld op temperaturen tussen 97-99 graden. Dit is natuurlijk een persoonlijke voorkeur, maar wel een die u in staat stelt om veilig de vele hydrotherapeutische voordelen te plukken zonder uw tijd in het water ongemakkelijk te maken.

De fabrieksinstellingen van uw hot tub zijn 38 graden, maar een lichaamstemperatuur van 37 graden is over het algemeen een goede start voor uw hot tub. Er wordt aangenomen dat vrouwen het meestal iets heter vinden bij 38 - 39 graden. Dit kan zijn dat vrouwen over het algemeen meer de kou voelen dan mannen. Mannen hebben een grotere spiermassa dan vrouwen en met spiermassa die 25% van de lichaamswarmte produceert, betekent dit meer warmteproductie.

Terwijl water bevriest, zet het uit, barst het en veroorzaakt het een wereld van schade aan alle interne systemen die uw hot tub nodig heeft om te draaien. Praat met uw arts over wat het veiligst is voor u en beperk de temperatuur en inweektijd van uw hot tub dienovereenkomstig. Net als het grijpende water en de kans om achterover te leunen met vrienden en familie, is de warmte in uw hot tub een van de belangrijkste attracties. Of je nu koel wilt zijn als komkommer of geroosterd als omzet, de juiste hot tub-temperatuur voor jou is er een die gezond, gezellig en veilig is.

U kunt zelfs overwegen om de warmte-instelling van uw hot tub te verlagen wanneer u deze niet gebruikt om uw energiekosten te verlagen. De kosten voor nutsvoorzieningen variëren afhankelijk van het model en het gebruik, maar u kunt erop vertrouwen dat uw Hot Spring-spa is gebouwd om energiezuinig te zijn. U moet niet alleen bedenken hoe warm u persoonlijk van het water houdt, maar ook de veiligheid van de mensen die uw spa gebruiken, terwijl u zich de impact herinnert die een verwarmde hot tub zal hebben op uw maandelijkse elektriciteitsrekening. Omdat de koude lucht en de winterse bries de warmte uit uw hot tub zullen verwijderen, wat moet worden gecompenseerd door een hogere temperatuur in het water.

Ik heb het bad de hele nacht op deze manier laten lopen en vanmorgen gecontroleerd en de badtemperatuur was 100 graden, en de pomp liep nog steeds. Met dit soort flexibiliteit kunt u uw hot tub transformeren van een koel, verfrissend zwembad naar een warm, rustgevend toevluchtsoord, afhankelijk van uw voorkeuren en het weer. Gezien de mogelijke ernst van oververhitting, speel het altijd veilig en houd je hot tub op 104 graden of lager. Verderop leggen we uit waarom de temperatuur van de hot tub belangrijk is en onthullen we de beste bubbelbadtemperaturen voor uw behoeften.

Tegenwoordig bieden bubbelbaden de perfecte plek om te ontspannen in warm water terwijl u rustgevende stralen en familietijd ervaart.

Leave a Comment

Required fields are marked *