Wat is de beste hot tub-afdekking?

Dekenhoezen op zonne-energie kunnen de watertemperatuur met 10 graden verhogen en handhaven als ze meerdere dagen in direct zonlicht worden achtergelaten, wat uw energierekening kan verlagen en het gebruik kan verlengen tot koudere maanden. Begin met het selecteren van de vorm van uw hot tub en kies vervolgens uit 10 kleuren en tinten, zoals bourbon, donkergrijs en hemelsblauw. Alle hoezen worden op bestelling gemaakt, gemaakt van commercieel vinyl en EPS-schuim (een efficiënt isolatiemateriaal met gesloten cellen) en hebben dubbel gestikte naden voor extra duurzaamheid. De covers krijgen bonuspunten als ze worden geleverd met een garantie van 5 jaar.

Bespaar energie door de kracht van de zon te gebruiken om het water van je hot tub warm te houden met deze zonnedeken van In the Swim. De zonnedeken werkt door op het water te drijven. In direct zonlicht verwarmt deze deken van 15 millimeter water tot 10 graden in 5 tot 7 dagen zonlicht. Maar onze keuze voor de beste afdekking voor een ronde hot tub is de Pool Spa Part Heavy Duty Polyester Hot Tub Cover.

Dat gezegd hebbende, eigenaren van hot tubs zullen blij zijn te zien dat dit product ook verkrijgbaar is in verschillende maten voor vierkante kuipen. Bovendien ondersteunt de fabrikant dit product met een garantie van 3 jaar, wat behoorlijk solide is gezien het feit dat zelfs een luxe hot tub-hoes meestal maar 5-7 jaar meegaat. Vind je het moeilijk om een hoes op maat te maken voor je hot tub? Een oplossing is om de MySpacover Hot Tub Cover en vervanging van de spa-hoes aan te schaffen. Onze volgende keuze is deze Cover Guy Deluxe hot tub-hoes.

Dit product concurreert rechtstreeks met de MySpacover Hot Tub Cover en Spa Cover Replacement die we hierboven hebben gedeeld. Dit Sunkorto-model neemt in deze review de prijs mee naar huis voor de beste budget-hot tub-hoes. Dit model wordt geleverd met ontwerp en constructie met 600D premium nylon canvas. Het materiaal biedt uitstekende waterbestendigheid en de gelaste naden geven extra bescherming tegen weersinvloeden aan deze hot tub-hoes.

Huiseigenaren die in deze review op zoek zijn naar de beste budget-hot tub-hoes, halen de meeste waarde uit dit Sunkorto-model. Dit model heeft een UV-bestendige coating die niet vervaagt in de zon en past op bubbelbaden tot 86 ″ groot. Verkrijgbaar in aangepaste formaten voor uw specifieke hot tub, deze optie wordt standaard geleverd met schuimisolatie van 2 pond, waardoor deze hoes een R-25 isolatiewaarde heeft. Na het lezen van de beste modellen voor hot tub-afdekking, heeft u waarschijnlijk een idee van het juiste model voor uw bad.

Dit helpt de juiste chemische balans in de hot tub te behouden, omdat vuil en regenwater de pH-waarde van een spa kunnen afwerpen. Deze goed geprijsde, tweekleurige ronde hot tub-hoes heeft een eenvoudige, elegante uitstraling en krijgt hoge cijfers voor zijn algehele kwaliteit en design. Dat is een vrij breed bereik als je erover nadenkt - een luxe hot tub-hoes gemaakt van hoogwaardige materialen gaat bijna twee keer zo lang mee als een aan de onderkant. Er zijn een paar factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een hot tub-hoes, waaronder weer, materiaal, veiligheid en afmetingen.

Deze lijst met enkele van de beste hot tub-hoezen op de markt bevat producten die opvallen in hun categorieën en zijn gebouwd om de elementen vele jaren te doorstaan. Dus op de lange termijn is de duurste hot tub-hoes vooraf misschien niet echt de duurste in het algemeen als je rekening houdt met de extra jaren van gebruik die uitgaven je opleveren. Bestel een vervangende hot tub-hoes bij The Cover Guy en je profiteert van de premium materialen, aangepaste pasvorm en functionaliteit. Je krijgt een pasvorm voor kleinere 76 ″ bubbelbaden en een elastische rand om de hoes veilig te houden bij harde wind.

Een goed passende hot tub-afdekking is esthetisch aantrekkelijker en bespaart u energiekosten, omdat deze effectiever warmte bevat. Het installeren van een hot tub-afdekking is snel en eenvoudig voor de meeste opstellingen; Houd er rekening mee dat het vaak gemakkelijker is om met twee personen te doen. Het unieke ontwerp van het deksel van de cover caddy zorgt voor een eenvoudige installatie in een reeks hot tub-maten en -vormen.

Leave a Comment

Required fields are marked *