Zijn costco-bubbelbaden goed?

Costco-bubbelbaden zijn een geweldige optie als u met een beperkt budget een hot tub wilt hebben. De bubbelbaden zijn van behoorlijke kwaliteit voor een betaalbare prijs. De meeste bubbelbaden gaan 5-20 jaar mee, afhankelijk van de kwaliteit van hun materialen. Costco-bubbelbaden gaan minstens vijf jaar mee, maar sommige zijn tien jaar of langer gebleven.

Ook de pasvorm en afwerking van de hot tub ontbreekt. En de panelen sluiten niet erg mooi. Zal moeten proberen erachter te komen hoe je ze beter kunt afdichten en voor de winter kunt isoleren. Onze topkeuzes voor Costco-bubbelbaden Bullfrog Spas zijn misschien wel de meest inventieve merken op de huidige hot tub-markt.

Elk Bullfrog Spas-model wordt geleverd met het gepatenteerde JetPak-jetsysteem van Bullfrog, waarmee consumenten hun bubbelbaden kunnen aanpassen en een persoonlijkere massage-ervaring kunnen krijgen. Degenen die op zoek zijn naar een luxe en elegante hot tub-ervaring met hydrotherapie en een laag energieverbruik als belangrijkste aandachtspunten, kunnen overwegen om dieper in het hottub-merk Bullfrog Spas te kijken. Degenen die op zoek zijn naar een goedkopere hot tub, kunnen zich misschien beter wenden tot het merk Aquaterra Spas. Met meer dan negen unieke bubbelbaden om uit te kiezen, elk met zijn eigen functieset, blijft er geen middel onbeproefd bij Aquaterra.

Om het water urenlang lekker warm te houden, wordt elke Aquaterra Spas hot tub geleverd met thermische vergrendelingsdeksels en volledige schuimisolatie. Als het gaat om budgetvriendelijke Costco-bubbelbaden, is Aquaterra een van de topmerken op de lijst. Het is niet de moeite waard om enorme bubbelbaddistributeurs te noemen zonder over essentiële bubbelbaden te praten. Net als Aquaterra verkoopt Essential Hot Tubs budgetvriendelijke kuipen voor waardeminnende consumenten.

Er zijn bubbelbaden voor 2 personen voor degenen die een meer draagbare, plug-n-play tub-ervaring willen, evenals kuipen voor 6 personen voor degenen die het hele feest willen organiseren. Ze hebben een verscheidenheid aan badmodellen voor 3 personen, 4 personen, 5 personen en 6 personen om uit te kiezen. Er zijn tal van redenen om Costco-bubbelbaden te kopen in plaats van bubbelbaden van traditionele hottub-dealers. Om te beginnen is de waarde die consumenten krijgen op een Costco-hot tub veel groter dan ze ooit zouden kunnen verwachten van standaard hottub-dealers.

Bobby Gifford heeft meer dan 17 jaar ervaring met bubbelbaden en zwembaden. Hij heeft in de loop der jaren één zwembad en verschillende hottub-merken gehad en heeft een brede kennis, waaronder aankoopinformatie, onderhoud en trends in de branche. Elk van de kuipen wordt geleverd met volledige schuimisolatie om het water langer warm te houden, evenals thermische vergrendelingsdeksels om het bad schoon te houden. Elk van de kuipen is gegoten met duurzame hars en gevuld met eigen schuim voor extra duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Een ander ding dat ze je nalaten te vertellen over het kopen van een hot tub in een grote kistenwinkel, is dat een vrachtwagenbedrijf de hot tub aan je stoeprand afzet en vrolijk op weg is. Elk van de bubbelbaden van het merk wordt geleverd met gelijkmatig verdeelde therapiestralen om gebruikers de ultieme hydrotherapie-ervaring te bieden tegen een lage prijs. En zoals de video hierboven laat zien, krijg je naast geen service ook een inferieur product als je een hot tub koopt bij een grote kistenwinkel als Costco. Veel van hun veelzijdige kuipen zijn voor duizenden dollars goedkoper te vinden dan wanneer u ze zou kopen bij traditionele hottub-dealers in het hele land.

De behoefte aan deze blokken spreekt duidelijk over de sterkte van de schaal en elke schaal die zelfdragend is (zoals alle Hot Tub-schalen zouden moeten zijn) en geen extra ondersteuning zou moeten hebben. Mylar-dekenisolatie is aangeprezen als ruimtetijdperk en opwindende nieuwe technologie, maar de waarheid is dat Mylar-dekens geweldig zijn voor het reflecteren van warmte van een puntbron (zoals de zon), maar doen weinig om warmte vast te houden in een behuizing omdat de warmte in de hot tub wordt verdeeld, zodat warmte heel gemakkelijk kan ontsnappen. Gebrek aan maatwerk en variatie - Loop een traditionele hottub-winkel binnen en je hebt een dozijn of meer modellen om uit te kiezen in verschillende vormen, maten en zitconfiguraties om aan je behoeften te voldoen. Naast de waarde heeft Costco een heerlijk flexibel retourbeleid, waarmee u uw bad binnen zes maanden kunt retourneren als u er niet van geniet.

Een groter deel van hun kuipen heeft een plug-n-play ontwerp, wat betekent dat het energieverbruik wordt verminderd en de draagbaarheid een prioriteit is. In de meeste gevallen verkoopt Costco bubbelbaden alleen online, echter, er zijn af en toe „roadshow-mogelijkheden” waarbij Costco een lokale hottub-dealer of -fabrikant toestaat bubbelbaden voor een periode van tien dagen naar een van hun magazijnlocaties te brengen om aan zijn leden te verkopen. Ik vind dat hoewel de Evolution een bad van zeer heet water voorziet, de jets niet zo sterk zijn als andere kuipen die ik heb gebruikt. .

Leave a Comment

Required fields are marked *