Welke is de beste opblaasbare hot tub om te kopen?

Door Cynthia Lawrence, Katie Mortram gepubliceerd 22 juni 22 Na uitgebreid onderzoek hebben we ontdekt dat de beste opblaasbare hot tub de Coleman SaluSpa is. Met 114 bubbelstralen om uitgebreide bubbels te produceren en een gedempte vloer, is dit een zeer comfortabel bad om in te weken. Een handige energiebesparende timer betekent dat u het water van tevoren kunt verwarmen en de multifunctionele pomp de kuip opblaast en het filtersysteem regelt. De PVC-constructie maakt het ook duurzaam.

Als je op zoek bent naar iets groters, dan is de Intex 75 PureSpa het overwegen waard. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en beschikt over maximaal 170 bubbelstralen. De voorgevormde hoofdsteunen maken dit een luxe bad om in te ontspannen en de veelkleurige LED-lampjes zullen zeker's nachts verblinden. Als je de ruimte hebt, is dit misschien wel de beste opblaasbare hot tub die je voor deze prijs kunt vinden.

Intex biedt een verscheidenheid aan andere hot tub-opties, maar op het moment van schrijven waren de meeste online retailers over de hele linie uitverkocht. Het is tegenwoordig niet gemakkelijk om naar Scandinavië te reizen, maar je kunt een stukje van het Scandinavische leven krijgen met de Bestway Helsinki opblaasbare hot tub, waarvan de buitenkant is ontworpen om eruit te zien als een rustieke hot tub van het vattype. Het wordt ook geleverd met ChemConnect chemische dispenser om uw spa schoon te houden, 2 type VI-filterpatronen, spa-pomp, handopblaaspomp, reparatieset en een met aluminium beklede hoes om het warm te houden. De Bestway Miami is bijna identiek aan de Coleman SaluSpa, maar dat is geen slechte zaak.

Met tot 177 liter water (en vier volwassen mensen) is het Miami-model een van de beste opblaasbare bubbelbaden die je vandaag kunt krijgen. Het heeft 120 bubbelstralen, genoeg voor een bad van dit formaat, waardoor precies de juiste hoeveelheid waterdruk mogelijk is. Er is echter maar één massage-instelling en de jets worden automatisch uitgeschakeld na een half uur langdurig gebruik. Net als andere SaluSpa-modellen warmt het water op tot 104 graden Fahrenheit en kan de temperatuur worden aangepast via het LED-bedieningspaneel.

Recensenten prijzen dit verheerlijkte kinderzwembad consequent om zijn hoogwaardige constructie en algehele duurzaamheid; het lekbestendige materiaal en de I-balkconstructie laten uw vrienden, familie of geliefden comfortabel tegen de zijkant leunen. De Coleman Saluspa Havana Hot Tub valt op door zijn afstandsbediening waarmee je op afstand de temperatuur en het massagesysteem kunt aanpassen. Het biedt plaats aan 2-4 personen, dus past bij een klein gezin en beschikt over een energiebesparende timer, zodat u het water tot 72 uur van tevoren kunt verwarmen. Voordat u de beste opblaasbare hot tub koopt, zijn er een paar overwegingen die u eerst moet maken.

Welke maat heb je nodig? Het heeft geen zin om een enorm bad te kopen als je niet genoeg ruimte hebt op je buitenterras of terras. Als je echter een compacte ruimte hebt, is het ideaal om te investeren in een bad met een kleinere capaciteit dat mooi plaats biedt aan 2-4 personen. Deze maat is ook geschikt voor degenen die er alleen af en toe in willen ontspannen, in plaats van om te socializen. De regels variëren afhankelijk van de staat waarin u woont, maar u hebt op zijn minst een afsluitbare barrière nodig die voldoet aan de ASTM F 1346-vereisten.

Om uw specifieke voorschriften te weten te komen, moet u contact opnemen met uw lokale overheid en, indien relevant, uw Vereniging van Huiseigenaren. Hoeveel personen er in het bad passen, is een belangrijke overweging voor de meeste shoppers. De meeste opblaasbare bubbelbaden op de markt zijn bedoeld voor twee tot vier personen, terwijl sommige grotere versies plaats bieden aan zes of zeven. De capaciteit van de hot tub wordt doorgaans gemeten in gallons, waarbij de meeste producten op de markt een capaciteit hebben die varieert tussen 175 en 275 gallons.

Fabrikanten meten doorgaans de capaciteit op het punt waar de kuip 80 procent vol is. Deze ruime, comfortabele hot tub van Coleman biedt duurzaamheid en luxe tegen een betaalbare prijs. Met een capaciteit van 254 gallon is deze opblaasbare hot tub geschikt voor vier tot zes personen en beschikt over 114 luchtstralen die een rustgevend, spa-achtig effect creëren. Een breed temperatuurbereik van 68 tot 104 graden Fahrenheit zorgt ervoor dat de watertemperatuur past bij uw persoonlijke voorkeur, en 100 krachtige luchtstralen bieden zwemmers veel comfort.

Een sterke mesh buitenlaag biedt extra bescherming tegen de elementen. Het heeft een buitendiameter van 77 inch, een binnendiameter van 57 inch, een hoogte van 26 inch en een capaciteit van 210 gallons. Met deze hot tub voor vier personen kunt u een spa-achtige ervaring creëren in uw achtertuin. Met 140 luchtstralen kunt u profiteren van een zacht massage-effect.

Het is uitgerust met een draadloos bedieningspaneel met aanraaktoetsen. Het is gemaakt van duurzaam, 3-laags Fiber-Tech-materiaal dat lekbestendig is. Het bevat een filtersysteem voor hard water dat de opbouw van calcium voorkomt. Het wordt ook geleverd met een van kleur veranderend LED-licht om leuke lichteffecten te creëren.

Het heeft een buitendiameter van 77 inch, een binnendiameter van 57 inch en een hoogte van 28 inch, met een watercapaciteit van 210 gallons. Het bevat een geïsoleerde hoes, twee filterpatronen, een draagtas en een drijvende chloordispenser. De Helsinki AirJet is 26 inch hoog en heeft een buitendiameter van 71 inch en een binnendiameter van 67 inch, waardoor hij plaats biedt aan maximaal zeven personen. Het wordt geleverd met een chemicaliëndispenser en twee filterpatronen.

Voor een romantische avond is er geen betere sfeer dan een duik in een hot tub. De Bestway SaluSpa Miami opblaasbare hot tub zou precies het ding kunnen zijn, want het heeft een compact ontwerp, 120 krachtige bubbelstralen en de watertemperatuur kan worden aangepast tot 140 graden Fahrenheit. Met een diameter van 85 inch is deze grote opblaasbare hot tub bedoeld voor maximaal zes personen. Het heeft 170 bubbelstralen voor een zacht masserend effect en is uitgerust met een hardwaterbehandelingssysteem dat de opbouw van calcium voorkomt en het water zachter maakt voor uw huid en kleding.

De temperatuur kan worden geregeld met behulp van een digitaal paneel en met een veelkleurig LED-licht kunt u verschillende sferen creëren die bij uw stemming passen. Bij de hot tub worden twee hoofdsteunen geleverd, en er kunnen meer worden gekocht om extra zwemmers te bieden. Deze vierkante opblaasbare hot tub is een geweldige keuze als je hem tegen een muur of in een hoek van je terras of terras wilt plaatsen. Het is geschikt voor maximaal vier personen en dankzij de vorm kunnen zwemmers comfortabel hun benen strekken.

Het beschikt over 114 omringende luchtstralen en is uitgerust met een digitaal bedieningspaneel waarmee u de temperatuur kunt regelen. De wanden zijn gemaakt van 3-laags TriTech, waardoor het duurzaam en lekbestendig is. Het heeft handgrepen die gemakkelijk op te tillen zijn, waardoor het gemakkelijker te vervoeren is. De afmetingen zijn 71 inch bij 71 inch bij 26 inch.

Met 80 procent gevuld heeft het een watercapaciteit van 177 gallons. Het bevat een versterkte hoes, een chemische drijver, twee filterpatronen, een padbeschermer en een reparatiepatch. Dit vierpersoons model van Intex bevat 140 krachtige bubbeljets, meer dan de meeste andere modellen op de markt. Deze jets zorgen ook voor een sterker massage-effect dan andere vergelijkbare producten.

Als u in een gebied met hard water woont, kunt u profiteren van het ingebouwde hardwaterbehandelingssysteem dat bedoeld is om calciumophoping te voorkomen. Het heeft een 3-laags Fiber-Tech constructie waardoor het materiaal sterk en duurzaam is. Het is uitgerust met een geïsoleerde hoes, een van kleur veranderend LED-lampje, twee filterpatronen, twee hoofdsteunen, een thermische gronddoek, een opblaasslang, een draagtas, een drijvende chloordispenser en een pH-teststrip. De binnendiameter is 57 inch, de buitendiameter is 71 inch en de hoogte is 28 inch.

Het heeft een capaciteit van 210 gallons. Hoewel sommige van de bovenstaande opties krachtige jets bevatten voor voldoende massagemogelijkheden, geven sommigen misschien de voorkeur aan een licht, rustgevend effect. Voor deze voorkeuren wordt de Bestway SaluSpa Paris AirJet-kuip van 213 gallon geleverd met slechts 76 luchtstralen op het bodempaneel van het bad voor een subtiele en zachte massage terwijl u geniet. Dit model werkt op een topwarmte-instelling van 104 graden Fahrenheit en heeft ook een verwarmingssysteem dat tot 72 uur van tevoren kan worden geprogrammeerd en omvat een zwembadfolie, pomp, 2 filterpatronen, LED-lichtstrips, een reparatiepatch en een AirJet-systeem.

Bovendien zorgt het ingebouwde bedieningspaneel voor eenvoudige aanpassingen aan de temperatuur en het waterdebiet. Voor een betrouwbare, comfortabele ervaring na het werk is de Coleman opblaasbare hot tub onze topkeuze. De Coleman hot tub heeft een 3-laags TriTech versterkte constructie, een capaciteit van 254 gallon en biedt plaats aan 4 tot 6 personen. Als alternatief, voor een budgetvriendelijke optie, heeft de Intex opblaasbare hot tub een gaasconstructie, een capaciteit van 210 gallon, biedt plaats aan 4 personen en wordt geleverd met meerdere gereedschappen en accessoires.

Als het om een hot tub gaat, is de belangrijkste factor om te overwegen de materialen waaruit ze zijn gemaakt om zo lang mogelijk mee te gaan. Veel van onze topkeuzes zijn gemaakt van drielaagse materialen, met geselecteerde opties met l-balkconstructies en drop-stitching. Wat plezier betreft, deze baden variëren van 177 tot 297 gallon capaciteiten, bieden plaats aan 2 tot 7 personen en bevatten 76 tot 170 bubbel- of luchtstralen voor ontspanning en massagemogelijkheden. De Coleman SaluSpa opblaasbare hot tub is een van de meest populaire opblaasbare bubbelbaden die er zijn vanwege de betaalbaarheid, kwaliteitsconstructie en Colemans welverdiende reputatie op het gebied van klantenservice.

Dit is een grote hot tub die tot 242 liter water kan bevatten en groot genoeg is om vier tot zes volwassenen tegelijk vast te houden, hoewel dat een druk zou zijn. Wanneer u dit bad online koopt, wordt deze geleverd met één zwembadfolie, een zwembadafdekking, spa-pomp, chemische drijver en twee filterpatronen. Het digitale bedieningspaneel is binnen handbereik en de verwarming verhoogt de temperatuur tot 104 graden Fahrenheit. Met een snoer dat slechts 12 voet lang is, moet u mogelijk zorgvuldig nadenken over de locatie die u in gedachten heeft.

De krachtige jets en stevige constructie maken de Coleman SaluSpa Hawaii echter een waardevolle investering. De Coleman SaluSpa Tahiti AirJet opblaasbare hot tub is een briljante draagbare investering, als u het hele jaar door optimale controle over uw bad wilt. Dat komt omdat de temperatuur van dit apparaat tot 72 uur van tevoren kan worden geregeld. De Coleman SaluSpa Tahiti wordt ook geleverd met LED-verlichting op batterijen die tot twee uur lang 7 verschillende kleuren kan afwisselen.

Na deze tijd wordt de LED-verlichting automatisch uitgeschakeld. De draagbare investering wordt ook geleverd met een briljant luchtstraalsysteem om u en uw gasten te omringen met bubbelstromen en pijnlijke en vermoeide spieren te kalmeren. De wanden van de Coleman SaluSpa Tahiti AirJet opblaasbare hot tub zijn gemaakt van Tritech - dit betekent dat het drie zware lagen PVC en polyester heeft om ervoor te zorgen dat het duurzaam en weerbestendig is. Om het water tot 104F te verwarmen, doet u dit met behulp van het digitale bedieningspaneel, dat ook ingebouwde bekerhouders heeft.

De warmte en beweging van de watermassage van een hot tub ontspant gespannen spieren en geest. Maar niet iedereen heeft de vierkante meters of het budget voor een permanent model op ware grootte. Plus, zou het niet leuk zijn om een bubbelbad op te zetten tijdens het kamperen of op vakantie? Met de beste opblaasbare bubbelbaden kun je overal waar je water en voldoende ruimte hebt een ontsnapping opzetten. De Coleman SaluSpa opblaasbare hot tub is voorzien van alle functies voor een ontspannen nacht in een hot tub.

Een digitaal bedieningspaneel past de temperatuur eenvoudig aan tot 104° F. De kachel verhoogt de temperatuur met ongeveer twee graden per uur, dus het kan enige tijd duren om die ingestelde temperatuur in eerste instantie te bereiken. Zodra het daar is, houdt een automatische timer die temperatuur tot 72 uur vast. De Coleman SaluSpa opblaasbare hot tub biedt de beste mix van functies, duurzaamheid en comfort, waardoor het onze eerste keuze is.

Voor degenen die instelbaar comfort willen, passen de verstelbare hydrojets van de Bestway SaluSpa Hawaii HydroJet Pro uw comfort en spa-ervaring aan. Dit is onze beste premium opblaasbare hot tub vanwege de vele verbeterde eigenschappen die hem van de rest scheiden. Sommige modellen bevatten opblaasbare hoezen die als een stop in een fles in de bovenkant van het bad passen, terwijl andere isolatiematerialen zoals schuim of folievoering gebruiken om de warmte binnen te houden. Om u te helpen beslissen, hebben we een grote selectie van de beste opblaasbare bubbelbaden verzameld voor elke achtertuin, levensstijl en budget.

Hoewel ze meer dan 100 pond kunnen wegen, kunnen deze bubbelbaden worden opgeborgen in de garage, kelder of onder een bed wanneer ze zijn neergeklapt. De opblaasbare hot tub van Miami wordt geleverd met een efficiënt waterbehandelingssysteem dat u en het bad beschermt tegen harde waterledematen. Verschillende kuipen hebben verschillende classificaties, variërend van volledig aangedreven multi-jet-ervaringen tot mildere, meer gereserveerde jets. Qua design zou dit bad een stijlvolle toevoeging zijn aan een huishouden dankzij de chique witte buitenkant.

Een van de extra's van dit draagbare bad is een gewatteerde vloer om gemakkelijk in de hot tub te zitten, een grondmat en een reparatieset compleet met pleisters en lijm. U kunt uw optimale conditie van de hot tub creëren door de afgifte van rustgevende luchtbellen uit de bodem van de spa en de watertemperatuur aan te passen, die oploopt tot 104˚F. Hoewel het goede nieuws is dat opblaasbare baden de ervaring van een echt bad kunnen nabootsen, met een verwisselbaar aantal stralen en warme temperaturen, is er een verschil in de intensiteit van de beschikbare massage. .

Leave a Comment

Required fields are marked *