Bestaat er zoiets als een energiezuinige hot tub?

Zoek naar hoogwaardige, kleinere, laagspanningsbubbelbaden om energie te besparen. Goed gebouwde bubbelbaden van hoge kwaliteit zijn van nature energiezuiniger dan bubbelbaden van mindere kwaliteit. Kwaliteit begint bij de reputatie van de fabrikant, het soort gebruikte materialen en de kwaliteit van constructie en installatie. Bubbelbaden gebouwd met polyurethaanschuim met hoge dichtheid houden de warmte in het bad in plaats van te laten ontsnappen.

Hetzelfde schuim dat wordt gebruikt om commerciële diepvriezers te isoleren, dit schuim met hoge dichtheid beïnvloedt de algehele energie-efficiëntie van de hot tub. Een volledig geïsoleerde hot tub werkt efficiënter dan een met isolatie op slechts enkele plaatsen, onthult Hot Spring. Hot tubs zonder volledige isolatie en afgedichte afdekkingen laten energie ontsnappen, wat de maandelijkse bedrijfskosten verhoogt, vooral wanneer geïnstalleerd in koudere klimaten. In de hele branche is de Beachcomber hot tub een van de meest energiezuinige bubbelbaden op de markt.

Bij elk getest watervolume verbruiken Beachcomber-baden tot een derde minder energie dan concurrerende bubbelbaden. De ingenieurs van Beachcomber brengen zelfs voortdurend verbeteringen aan om de energie-efficiëntie te maximaliseren en bijgevolg de bedrijfskosten te verlagen. Volledige schuimisolatie is de beste in het maximaliseren van de energie-efficiëntie. Schuim wordt gespoten om de binnenkant van de kast te vullen, biedt structurele ondersteuning en gebruikt de helft van de energie van een gedeeltelijk met schuim geïsoleerde kuip.

Het nadeel van een volledig geïsoleerd bad openbaart zich wanneer reparaties aan de hot tub nodig zijn. De dichtheid van de isolatie maakt hot tub-apparatuur moeilijker toegankelijk. De bedrijfskosten voor een hot tub omvatten energie- en waterverbruik, chemicaliën voor het water en onderdelen zoals filters die mogelijk regelmatig moeten worden vervangen. Dus als je je afvraagt hoeveel een hot tub kost om te draaien en wat je kunt doen om de kosten te minimaliseren, bekijk dan onze gids hieronder.

De belangrijkste elementen van een hot tub die de energie-efficiëntie beïnvloeden, beginnen met filtratie, het pompsysteem en de verwarming, en eindigen met de constructie, schaalisolatie en of de hot tub al dan niet een afdekking heeft. Gelukkig kun je nog steeds net zoveel plezier beleven aan je hot tub, en zelfs een of twee graden lager zetten kan een merkbaar verschil maken in je energierekening. Voor een maximale efficiëntie van de hot tub wilt u investeren in een goed vervaardigde kuip, deze in een ruimte met een windscherm plaatsen om uw hot tub te beschermen tegen kille windstoten, en vervolgens stappen ondernemen om het energieverbruik minimaal te houden met behoud van een optimale watertemperatuur. Er bestaat een misvatting dat de luchtspouw tussen de hot tub-schaal en de kasten een betere isolatie is dan schuim.

In een conventionele hot tub kun je zien dat er meer warmte verloren gaat aan de buitenomgeving, waardoor de hot tub meer energie moet gebruiken om het water warm te houden. NASA-GEÏNSPIREERDE technologieDrievoudige thermische schildtechnologie maakt gebruik van aluminiumfolie om warmte terug te reflecteren in de hot tub, evenals zwarte achterkant en leidingen die zijn ontworpen om de warmteabsorptie te maximaliseren. Het maximaliseren van de prestaties en het uithoudingsvermogen van een pomp is een belangrijke stap naar een optimaal energieverbruik in uw hot tub. Als de meest energiezuinige hot tub die momenteel op de markt is, biedt Beachcomber een tevredenheidsgarantie, zonder kleine lettertjes.

En dankzij de complete lijn van onderhouds- en monitoringtools van Arctic Spa zijn het energieverbruik en de kosten van uw hot tub altijd in het volle zicht. DE STANDAARD INSTELLEN Hydropool-bubbelbaden staan wereldwijd in de top drie voor stand-by wattage en energie-efficiëntie, en waren een van de eersten die werden goedgekeurd volgens de strikte voorschriften van de California Energy Commission.

Leave a Comment

Required fields are marked *