Welke beste bubbelbaden?

Beoordeling van bubbelbaden met jacuzzi · Hot Spring Hot Tubs beoordeling · Bullfrog Spas Hot Tubs recensie. We hebben deze plug-and-play-optie gekozen als onze topkeuze omdat deze een uitstekende reeks functies biedt voor de prijs. De zespersoons hot tub is gemaakt van duurzaam, 100% gerecycled polyethyleen, met een hoge watercapaciteit voor zijn formaat, 45 roestvrijstalen hydrotherapiejets en een pomp met twee snelheden, plus waterfiltratie- en ozonzuiveringssystemen. Gemaakt van duurzaam polyethyleen, het heeft twee kuipstoelen aan de ene kant en een tweepersoons bank aan de andere kant, 13 hydrotherapiejets, en het is verkrijgbaar in zowel taupe als de hier getoonde zandkleur.

Een andere favoriet van de klant, deze plug-and-play hot tub voor vier personen krijgt gemiddeld 4,5 sterren van meer dan 600 recensenten. Samen met 20 roestvrijstalen hydrotherapiejets met meerdere niveaus, een capaciteit van 190 gallon, waterfiltering en een ozonzuiveringssysteem, beschikt het over diepe stoelen met lendensteun en dubbele luchtregelaars aan de zijkant, plus een LED-waterval met achtergrondverlichting met uw keuze uit negen kleuropties. Als je erover denkt om een bubbelbad voor vier personen te kopen, maar meer elleboogruimte wilt, is een vijfpersoonsmodel de juiste keuze en deze is bijzonder goed geprijsd vanwege zijn formaat. Deze hot tub van 215 gallon, inclusief een loungestoel, is gemaakt van slagvast polyethyleen en wordt geleverd in bruine en donkergrijze tinten, naast het hier getoonde lichtgrijs.

Sundance Spas bestaat sinds 1979 en heeft een decennialange geschiedenis in de verkoop van hoogwaardige bubbelbaden. Hun producten zijn voorzien van duurzame schalen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor mensen die in ruwere klimaten leven. Sundance biedt vijf series spa's, die variëren in functies en prijs. De 980-serie is stijlvol met hoogwaardige ontwerpdetails, de 880-serie heeft een breed scala aan functies, de middenklasse 780-serie biedt betrouwbare prestaties, de 680-serie heeft klassieke ontwerpen en goed afgeronde functionaliteit, en de Splash-serie biedt betaalbare opties voor gezinnen.

Sundance Spas biedt vijf series spa's, die variëren in functies en prijs. Hoewel Master Spas mogelijk niet enkele van de optionele aanpassingen biedt die duurdere merken bieden, biedt het wel tal van upgrades, individuele straalbesturing, geavanceerde verlichtingsopties en stereosystemen. Het biedt ook zwemspa's, die een geweldige optie zijn voor mensen die in koelere klimaten leven. Sinds de oprichting in 1956 heeft Jacuzzi een reputatie opgebouwd als een topnaam in de hot tub- en spa-industrie.

Ze gebruiken acryl in plaats van glasvezelschalen, waarvan ze beweren dat ze acht keer sterker zijn. Hun straalsystemen gebruiken 50 procent water en 50 procent lucht om een sterk massage-effect te creëren. Hoewel jacuzzi veel betaalbare bubbelbaden maakt, staan ze bekend om hun duurdere modellen. Het merk wordt verkocht in winkels in het hele land, waardoor ze breed toegankelijk zijn.

Hoewel jacuzzi veel betaalbare bubbelbaden maakt, staat het bekend om zijn duurdere modellen. Het merk wordt verkocht in winkels in het hele land, waardoor het breed toegankelijk is. Bij het ontwerpen van de kuip hebben kopers de mogelijkheid om precies te kiezen welke stijl jets ze in elke stoel willen hebben. Het merk Bullfrog Spas biedt ook 16 rugleuningopties, die kunnen worden gemengd en afgestemd op de behoeften en voorkeuren van de koper.

Als het idee om met veel chemicaliën om te gaan onaangenaam is, overweeg dan een model van HotSpring. Met de mogelijkheid om een van hun bubbelbaden op te zetten met een zoutwatersysteem, waarvoor minder chemicaliën nodig zijn om het water schoon te houden, kan het bezitten van een hot tub relatief weinig onderhoud kosten. Hot Spring, opgericht in 1977, heeft 20 verschillende spa's om uit te kiezen, waarvan er vele kunnen worden aangepast. Ze zijn gespecialiseerd in kleinere modellen, die plaats bieden aan twee of drie volwassenen.

Spa's met een waardebereik hebben tussen de 10 en 17 jets, terwijl duurdere modellen 14 of 22 jets bevatten. Het bedrijf is gespecialiseerd in kleinere modellen, die plaats bieden aan twee of drie volwassenen. Shoppers die veel gasten in hun bubbelbaden willen huisvesten, moeten een van de 16 modellen van PDC Spa's overwegen, die variëren van een capaciteit van drie tot zeven personen. De LifeStyle-serie is goed gemaakt en toch betaalbaar, terwijl de Premium-serie dient als middenklasse-optie tussen standaard bubbelbaden en luxe modellen.

Ze maken hun Luxury-serie met het oog op een lange levensduur en bieden 35 jaar garantie op producten in deze lijn. Naast hun hot tub-spa-lijnen verkopen ze ook een scala aan zwemspa's. Het kopen van een hot tub bij Cal Spas is een uitstekend idee als keuze en variatie prioriteit hebben. Ze maken 51 verschillende hottub-modellen, en vele kunnen worden aangepast met een sanitaire optie voor zoutwaterhot tub, samen met andere upgrades.

Naast standaard vierkante kuipen biedt Cal Spas ook ovale en driehoekige opties voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het maken van een visueel statement. Ze hebben een hydrotherapiesysteem genaamd Fountain of Youth, dat het zuurstofgehalte in het water verhoogt om een zijdezacht gevoel te creëren en de huidtextuur te verbeteren. Degenen die hun hot tub volledig willen aanpassen, moeten overwegen om bij ThermoSpas te kopen, wat klanten ultieme controle over het ontwerp geeft. Gebruikers kunnen ook functies weglaten die ze niet nuttig vinden, wat ook helpt geld te besparen op de totale kosten.

ThermoSpas streeft ernaar om hun spa's zo energiezuinig mogelijk te houden om de energiekosten laag te houden. Omdat hun bubbelbaden meer dan 100 jets kunnen bevatten, zijn ze geweldig voor mensen die lijden aan spierpijn of artritis. Het merk biedt indien nodig ook gratis check-ins in de hot tub. ThermoSpas streeft ernaar om haar spa's zo energiezuinig mogelijk te houden om de energiekosten laag te houden.

Omdat de bubbelbaden van het bedrijf meer dan 100 jets kunnen bevatten, zijn ze geweldig voor mensen die lijden aan spierpijn of artritis. Een van de beste onderdelen van de Aquarest DayDream 6-persoons hot tub zijn de jets. Er zijn 45 roestvrijstalen hydrotherapeutische jets om uw vermoeide botten zachtjes te kalmeren, plus dubbele luchtregelaars aan de zijkant zodat u kunt genieten van uw beste massage. Er is een volledige ligstoel voor die momenten waarop u zich gewoon hoeft uit te strekken met ruime zitplaatsen voor zes volwassenen in totaal.

Het doordachte ontwerp omvat een eco-duurzame uni-body schaal gecombineerd met duurzaam slagvast polyethyleen materiaal. Ontspan met de hydrotherapiejets en ondersteuning van de lendenboog, plus geniet van de DayGlow-waterval met LED-achtergrondverlichting en negen kleurinstellingen. Om alles schoon te houden, bevat Aquarest een ingebouwd Klean-filtersysteem dat al het spa-water filtert, plus een ozonzuiveringssysteem voor eenvoudig onderhoud en gemoedsrust. Met een vrolijk oranje ontwerp is de Coleman SaluSpa Miami 4-persoons hot tub een fantastische optie wanneer u op zoek bent naar de beste opblaasbare hot tub-spa voor uw huis.

Dit is niet de grootste hot tub, maar het is geschikt voor vier personen, dus je kunt nog steeds een paar mensen uitnodigen. Er zijn 120 luchtstralen vrijgegeven vanaf de onderkant van de spa, die een geruststellende massagefunctie bieden die zeker zal ontspannen. Als opblaasbare hot tub heeft Coleman speciale voorzorgsmaatregelen genomen om de duurzaamheid te vergroten, met behulp van Tritech materiaal dat zowel lekbestendig als UV-bestendig is voor optimale bescherming buitenshuis. Bovendien wordt de hot tub geleverd met een eigen pomp, deksel en twee filterpatronen om u op weg te helpen.

De ChemConnect chemische dispenser zorgt ervoor dat chloor gelijkmatig wordt verdeeld, zodat uw water altijd schoon wordt gehouden voor uw beste gezondheid. Op basis van onze uitgebreide studie is de Aquarest DayDream 6-persoons hot tub de beste hot tub. Het biedt zitplaatsen voor zes personen, dus je hoeft dat extra stel niet op te offeren. Bovendien heeft het een redelijke prijs voor alle inbegrepen functies - vooral de 45 massagestralen.

Aquarest DayDream Hot Tub voor 6 personen Coleman SaluSpa Miami Hot Tub voor 4 personen. We vonden het ook leuk dat deze hot tub buiten kon worden gelaten bij iets koelere temperaturen dan de meeste van zijn opblaasbare neven. Bestway stelt voor dat gebruikers de spa niet moeten gebruiken als de buitentemperatuur daalt tot 14˚F, hoewel het in de handleiding wel adviseert om te overwegen om de spa in te pakken als de temperatuur onder 42,8˚F daalt. Het heeft 12 hydrotherapiejets met instelbare druk en extra directionele en rotatiecontroles die passen bij uw massagestemming, en het is gebouwd met een hoge dichtheid spuitschuimisolatie met gesloten cellen en een warmteterugwinningssysteem om het energiezuinig te maken.

Dit betekent dat u energie en geld kunt besparen op uw elektriciteitsrekening, en zorgt er ook voor dat uw bad het hele jaar door warm blijft, zelfs in strenge Canadese winters. Dit verwarmingssysteem is behoorlijk indrukwekkend, aangezien het op een standaard 110v-stekker werkt, dus u hoeft geen professional in te huren om het aan te sluiten. Veel plug-and-play-opties zijn niet wintervriendelijk omdat ze niet zoveel stroom kunnen verbruiken als 220v spa's. De ingebouwde stoelen zijn comfortabel en ruim.

Het bereikt ook de optimale inweektemperatuur (104˚F) in minder dan 2 uur, zodat u in een mum van tijd achterover kunt leunen en ontspannen. Hoewel je wel een houtkachel hebt om mee te kampen, die meer onderhoud vereist dan een eenvoudig plug-and-play-model. Als je van het buitentype bent, kan dit echter een bonus zijn. De schuimisolatie en afdekking zijn ontworpen om warmte vast te houden, zodat u minder energie verbruikt, wat geld bespaart op uw elektriciteitsrekening.

Het betekent ook dat het het hele jaar door kan worden gebruikt, wat indrukwekkend is op een standaard 110v-stekker. En het is relatief eenvoudig in te stellen. Het werkt op 240v in plaats van een standaard 110v-stekker, wat zorgt voor een duurdere initiële uitgave dan onze andere picks omdat het professionele installatie vereist en ook hogere lopende energiekosten heeft vanwege de toename van het vermogen. Het bad met harde schaal weegt ook 751 pond, dus het is onwaarschijnlijk dat u dit model verplaatst zodra het op zijn plaats is.

Denk aan de stroombron De meeste van onze bovenstaande opties zijn opblaasbare bubbelbaden of plug-and-play-spa's die een standaard 110 volt stopcontact gebruiken. Deze vereisen geen professionele installatie, dus ze zijn mooi en eenvoudig in te stellen. Ze verbruiken ook minder stroom, wat energie kan besparen en uw elektriciteitsrekening kan verlagen. Dit betekent echter ook dat ze langer nodig hebben om op te warmen en dat ze moeite kunnen hebben om warm te blijven bij koude temperaturen.

Hot Springs heeft drie onafhankelijke lijnen bubbelbaden die ze aanbieden, waarbij elk niveau zowel in functie als prijs stijgt. U kunt ook kiezen voor opblaasbare bubbelbaden, hoewel hun levensduur met ongeveer vijf jaar veel korter is. Deze opblaasbare hot tub heeft maar liefst 120 jets waarvan gebruikers zeggen dat het een goede spa in jacuzzi-stijl in hun huis nabootst. Er is ook een lagere minimumtemperatuur dan de meeste andere bubbelbaden (59 graden Fahrenheit), wat misschien comfortabeler is voor mensen die de voorkeur geven aan een meer lauwe lounge-ervaring.

Zorg ervoor dat u de juiste maat van de hot tub kiest door ten eerste te overwegen hoeveel mensen het zullen gebruiken en ten tweede de beschikbare ruimte. Alle bubbelbaden bieden de gemonteerde afmetingen van het apparaat zelf, zodat u er zeker van kunt zijn dat het in uw ruimte past. De goedkoopste bubbelbaden kunnen echter nog steeds van grote waarde zijn, wat bewijst dat het hebben van een spa in uw achtertuin niet langer alleen voor de superrijken is, er zijn opties voor elke zak en welke stijl van ideeën in de achtertuin u ook in gedachten heeft. Als u wat meer veelzijdigheid van uw hot tub wilt, dan zijn zwemspa's ook een populaire keuze voor tuinen.

Stel ten slotte de hot tub op de gewenste temperatuur en begin met het verwarmen van het water binnenin voordat u chemicaliën in het water doseert voor een goede hygiëne en wateronderhoud. De hot tub is gemakkelijk te onderhouden vanwege zijn formaat, heeft een opvallende vorm en wordt geleverd met een afsluitdeksel. De jets in de hot tub zijn ook geweldig, hoewel er niet zoveel zijn als in andere hot tub-opties. Lay-Z-Spa is erin geslaagd om hier 140 jets in te plaatsen, dus je bent verzekerd van een ontspannen duik in deze hot tub, en er is ook veel moderne technologie ingebouwd - je kunt hem inschakelen, uitschakelen en de temperatuur rechtstreeks vanaf je telefoon instellen, en er is een snel verwarmingssysteem van 40° C geïnstalleerd, zodat je dat niet hoeft te doen wacht even voordat je een duik neemt.

Je kunt hier maximaal vier personen plaatsen indien nodig, en er zijn in totaal 118 jets geïnstalleerd voor die perfecte, doorweekende hot tub-ervaring. .

Leave a Comment

Required fields are marked *