Wat is de beste hot tub op de markt?

Jacuzzi hot tubs review · Hot Spring Hot Tubs review · Bullfrog Spas Hot Tubs review Door Molly Cleary gepubliceerd 19 januari 22 Gewoon de beste bubbelbaden voor de ultieme ontspanning vanuit huis. Kom in de ontspanningsmodus met de beste bubbelbaden voor uw achtertuin. Of u nu op zoek bent naar bubbeltherapie die helpt om pijnlijke spieren te kalmeren of een eigen ruimte om op vrijdagavond te ontspannen met uw familie en goede vrienden, een hot tub thuis is een geweldige manier om uzelf te trakteren. Met functies zoals jets en lagedruksystemen voor verschillende massagetherapieën, bent u klaar om elke spanning los te laten en volledig tot rust te komen.

Sundance Spas biedt de beste hot tub-functies, van standaard ingebouwde slimme mogelijkheden tot de verstelbare Fluidix-jets. Hoewel de meeste modellen van Sundance in de premium- en luxe prijsklassen vallen, biedt het merk wel een grote verscheidenheid aan spa's in de prijsklassen op het instapniveau en het middenniveau in kleine, middelgrote en grote kuipen. Gemaakt in de VS,. Het merk heeft 21 hot tub-modellen, waarvan er 13 in de prijsklassen op instapniveau en middenniveau vallen, en die allemaal in de VS zijn gemaakt.

Met het unieke JetPak Therapy System van Bullfrog Spa kunt u uw massage aanpassen met 18 opties die elk gericht zijn op een ander type massagetherapie. Hoewel de meeste bubbelbaden een zekere mate van maatwerk bieden als het gaat om kleuropties en zelfs upgradebare functies, kunt u met Bullfrog Spas precies kiezen wat voor soort jets en massagetherapie u in elke stoel in uw nieuwe hot tub wilt plaatsen. De verwisselbare JetPaks, beschikbaar voor de meeste modellen Bullfrog Spas bubbelbaden, bieden u 16 rugleuningopties voor elke stoel in uw spa die minder slangen vereisen en energiezuiniger zijn dan veel spa's op de markt. Hoewel Bullfrog hot tub-modellen verkoopt zonder het JetPak-systeem, zijn de verwisselbare jets en aanpassingsopties echt het grote verkoopargument van dit merk.

Naast de vooraf ingestelde modellen, stelt Bullfrog u ook in staat om uw eigen volledig op maat gemaakte spa te ontwerpen. Als je je gespannen, stijf voelt en dringend behoefte hebt aan een volledige lichaamsmassage in water, zijn dit de beste bubbelbaden voor jou. Hot Spring heeft 20 hot tub-modellen, waarvan er vijf zijn gebouwd voor twee of drie personen. De meeste fabrikanten van hot tubs die we hebben geëvalueerd, hebben slechts drie modellen, dus Hot Spring biedt een betere selectie kleine spa's.

Drie van deze spa's maken deel uit van de Hot Spot-collectie van het merk, die in de waardeprijsklasse vallen en 10-17 jets hebben. PDC Spas heeft een grote selectie hot tub- en spa-combo's, maar het creëert ook enkele van de beste bubbelbaden met een grote capaciteit die we hebben beoordeeld. Er zijn in totaal 16 bubbelbaden. Het bedrijf heeft twee bubbelbaden voor drie personen en het heeft acht modellen die geschikt zijn voor zes of zeven personen.

Elk van deze bubbelbaden heeft verschillende functies en schittert in een andere reeks van de hottub-serie van PDC. Er zijn drie soorten bubbelbaden om uit te kiezen. De LifeStyle Series is de meest betaalbare van de groep, waarbij de Premium-serie de kloof overbrugt naar de meest premium Luxury-serie. Deze kuipen worden geleverd met een garantie van 35 jaar, maar de LifeStyle-bubbelbaden krijgen een relatief zwakkere dekking van 10 jaar.

Spas, opgericht in 19quis, heeft een lange weg afgelegd sinds de lancering. Het merk staat bekend om het creëren van prachtig uitziende bubbelbaden die een luxe ervaring creëren, zich richten op hydrotherapie en worden geleverd met een uitgebreid scala aan aanpassingsmogelijkheden. Of het nu gaat om een versterkt audiosysteem dat u wilt laten monteren, LED-verlichting of aromatherapie-opties, geen upgrade is buiten bereik met Marquis Spas. Catalina Spas werd opgericht in 1978 en heeft een lucratieve geschiedenis in het leveren van bubbelbaden en zwemspa's in het hele land.

Ze hebben twee soorten kuipen beschikbaar, met hun meer betaalbare Classic-lijn met zes verschillende hottub-modellen, naast nog acht luxe kuipen. Het valt niet te ontkennen hoe de beste bubbelbaden je achtertuin snel in een vredige oase kunnen veranderen, maar de milieubewuste onder jullie vragen zich misschien af wat de milieueffecten van je nieuwe aankoop op de planeet zijn. Net als bij het laag houden van de bedrijfskosten, draait het bij een lagere milieu-impact allemaal om goed onderhoud van de hot tub. Sundance Spas bestaat sinds 1979 en heeft een decennialange geschiedenis in de verkoop van hoogwaardige bubbelbaden.

Hun producten zijn voorzien van duurzame schalen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor mensen die in ruwere klimaten leven. Sundance biedt vijf series spa's, die variëren in functies en prijs. De 980-serie is stijlvol met hoogwaardige ontwerpdetails, de 880-serie heeft een breed scala aan functies, de middenklasse 780-serie biedt betrouwbare prestaties, de 680-serie heeft klassieke ontwerpen en goed afgeronde functionaliteit, en de Splash-serie biedt betaalbare opties voor gezinnen. Sundance Spas biedt vijf series spa's, die variëren in functies en prijs.

Hoewel Master Spas mogelijk niet enkele van de optionele aanpassingen biedt die duurdere merken bieden, biedt het wel tal van upgrades, individuele straalbesturing, geavanceerde verlichtingsopties en stereosystemen. Het biedt ook zwemspa's, die een geweldige optie zijn voor mensen die in koelere klimaten leven. Sinds de oprichting in 1956 heeft Jacuzzi een reputatie opgebouwd als een topnaam in de hot tub- en spa-industrie. Ze gebruiken acryl in plaats van glasvezelschalen, waarvan ze beweren dat ze acht keer sterker zijn.

Hun straalsystemen gebruiken 50 procent water en 50 procent lucht om een sterk massage-effect te creëren. Hoewel jacuzzi veel betaalbare bubbelbaden maakt, staan ze bekend om hun duurdere modellen. Het merk wordt verkocht in winkels in het hele land, waardoor ze breed toegankelijk zijn. Hoewel jacuzzi veel betaalbare bubbelbaden maakt, staat het bekend om zijn duurdere modellen.

Het merk wordt verkocht in winkels in het hele land, waardoor het breed toegankelijk is. Bij het ontwerpen van de kuip hebben kopers de mogelijkheid om precies te kiezen welke stijl jets ze in elke stoel willen hebben. Het merk Bullfrog Spas biedt ook 16 rugleuningopties, die kunnen worden gemengd en afgestemd op de behoeften en voorkeuren van de koper. Als het idee om met veel chemicaliën om te gaan onaangenaam is, overweeg dan een model van HotSpring.

Met de mogelijkheid om een van hun bubbelbaden op te zetten met een zoutwatersysteem, waarvoor minder chemicaliën nodig zijn om het water schoon te houden, kan het bezitten van een hot tub relatief weinig onderhoud kosten. Hot Spring, opgericht in 1977, heeft 20 verschillende spa's om uit te kiezen, waarvan er vele kunnen worden aangepast. Ze zijn gespecialiseerd in kleinere modellen, die plaats bieden aan twee of drie volwassenen. Spa's met een waardebereik hebben tussen de 10 en 17 jets, terwijl duurdere modellen 14 of 22 jets bevatten.

Het bedrijf is gespecialiseerd in kleinere modellen, die plaats bieden aan twee of drie volwassenen. Shoppers die veel gasten in hun bubbelbaden willen huisvesten, moeten een van de 16 modellen van PDC Spa's overwegen, die variëren van een capaciteit van drie tot zeven personen. De LifeStyle-serie is goed gemaakt en toch betaalbaar, terwijl de Premium-serie dient als middenklasse-optie tussen standaard bubbelbaden en luxe modellen. Ze maken hun Luxury-serie met het oog op een lange levensduur en bieden 35 jaar garantie op producten in deze lijn.

Naast hun hot tub-spa-lijnen verkopen ze ook een scala aan zwemspa's. Het kopen van een hot tub bij Cal Spas is een uitstekend idee als keuze en variatie prioriteit hebben. Ze maken 51 verschillende hottub-modellen, en vele kunnen worden aangepast met een sanitaire optie voor zoutwaterhot tub, samen met andere upgrades. Naast standaard vierkante kuipen biedt Cal Spas ook ovale en driehoekige opties voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het maken van een visueel statement.

Ze hebben een hydrotherapiesysteem genaamd Fountain of Youth, dat het zuurstofgehalte in het water verhoogt om een zijdezacht gevoel te creëren en de huidtextuur te verbeteren. Degenen die hun hot tub volledig willen aanpassen, moeten overwegen om bij ThermoSpas te kopen, wat klanten ultieme controle over het ontwerp geeft. Gebruikers kunnen ook functies weglaten die ze niet nuttig vinden, wat ook helpt geld te besparen op de totale kosten. ThermoSpas streeft ernaar om hun spa's zo energiezuinig mogelijk te houden om de energiekosten laag te houden.

Omdat hun bubbelbaden meer dan 100 jets kunnen bevatten, zijn ze geweldig voor mensen die lijden aan spierpijn of artritis. Het merk biedt indien nodig ook gratis check-ins in de hot tub. ThermoSpas streeft ernaar om haar spa's zo energiezuinig mogelijk te houden om de energiekosten laag te houden. Omdat de bubbelbaden van het bedrijf meer dan 100 jets kunnen bevatten, zijn ze geweldig voor mensen die lijden aan spierpijn of artritis.

Het maakt niet uit hoe hard je probeert om het water in het bad te houden, sommige zullen er ongetwijfeld uit spatten, of druppelen over de vloer na het verlaten van het bad. Cal Spas wordt ook geleverd met tal van upgrade-opties, zodat u uw bad kunt aanpassen aan uw exacte stijl, smaak en behoeften. Je kunt een bad krijgen met alle toeters en bellen of een generiek bad van Best Hot Tubs en wordt nog steeds gelijk en professioneel behandeld. Ter referentie: de meeste hot tub-bedrijven bieden ongeveer 20 jets per bad, terwijl ThermoSpas ongeveer 70 biedt.

Zorg ervoor dat u de juiste maat van de hot tub kiest door ten eerste te overwegen hoeveel mensen het zullen gebruiken en ten tweede de beschikbare ruimte. Als u niet in een gebied woont waar ze bezorgen, kunt u deze hot tub mogelijk niet kopen of moet u misschien wachten en andere regelingen treffen voor de installatie. De hot tub heeft een capaciteit van 272 gallon en wordt geleverd met een geïsoleerd kleur- en waterfilter, maar er is geen ozonisator, wat een nadeel is voor deze prijs. Hot tub-behuizingen kunnen gemaakt zijn van plastic of hout, dat kan worden behandeld om goed te werken met het hoge vochtgehalte.

Bubbelbaden variëren over het algemeen tussen modellen voor twee personen en acht personen, dus als u er zeker van wilt zijn dat niemand wordt buitengesloten, wilt u rekening houden met alle gezinsleden (of bezoekers) die zich bij u voegen. Zes volwassenen kunnen ontspannen op loungestoelen in deze standaard hot tub, die beschikt over 54 verstelbare jets, LED-verlichtingsopties voor water dat gloeit in verschillende neonkleuren, plus een waterval. U kunt ook kiezen voor opblaasbare bubbelbaden, hoewel hun levensduur met ongeveer vijf jaar veel korter is. We keken naar de goedkope kuipen bij Costco, maar hoorden er veel slechte dingen over; zoals slechte energie-efficiëntie en ondermaatse kwaliteit.

Als u online op zoek bent naar een Cal Spas-hot tub, is het moeilijk om modellen direct te vergelijken zonder met een vertegenwoordiger te praten. .

Leave a Comment

Required fields are marked *