Welke beste opblaasbare bubbelbaden?

Door Cynthia Lawrence, Katie Mortram gepubliceerd 22 juni 22 Na uitgebreid onderzoek hebben we ontdekt dat de beste opblaasbare hot tub de Coleman SaluSpa is. Met 114 bubbelstralen om uitgebreide bubbels te produceren en een gedempte vloer, is dit een zeer comfortabel bad om in te weken. Een handige energiebesparende timer betekent dat u het water van tevoren kunt verwarmen en de multifunctionele pomp de kuip opblaast en het filtersysteem regelt. De PVC-constructie maakt het ook duurzaam.

Als je op zoek bent naar iets groters, dan is de Intex 75 PureSpa het overwegen waard. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en beschikt over maximaal 170 bubbelstralen. De voorgevormde hoofdsteunen maken dit een luxe bad om in te ontspannen en de veelkleurige LED-lampjes zullen zeker's nachts verblinden. Als je de ruimte hebt, is dit misschien wel de beste opblaasbare hot tub die je voor deze prijs kunt vinden.

Intex biedt een verscheidenheid aan andere hot tub-opties, maar op het moment van schrijven waren de meeste online retailers over de hele linie uitverkocht. Het is tegenwoordig niet gemakkelijk om naar Scandinavië te reizen, maar je kunt een stukje van het Scandinavische leven krijgen met de Bestway Helsinki opblaasbare hot tub, waarvan de buitenkant is ontworpen om eruit te zien als een rustieke hot tub van het vattype. Het wordt ook geleverd met ChemConnect chemische dispenser om uw spa schoon te houden, 2 type VI-filterpatronen, spa-pomp, handopblaaspomp, reparatieset en een met aluminium beklede hoes om het warm te houden. De Bestway Miami is bijna identiek aan de Coleman SaluSpa, maar dat is geen slechte zaak.

Met tot 177 liter water (en vier volwassen mensen) is het Miami-model een van de beste opblaasbare bubbelbaden die je vandaag kunt krijgen. Het heeft 120 bubbelstralen, genoeg voor een bad van dit formaat, waardoor precies de juiste hoeveelheid waterdruk mogelijk is. Er is echter maar één massage-instelling en de jets worden automatisch uitgeschakeld na een half uur langdurig gebruik. Net als andere SaluSpa-modellen warmt het water op tot 104 graden Fahrenheit en kan de temperatuur worden aangepast via het LED-bedieningspaneel.

Recensenten prijzen dit verheerlijkte kinderzwembad consequent om zijn hoogwaardige constructie en algehele duurzaamheid; het lekbestendige materiaal en de I-balkconstructie laten uw vrienden, familie of geliefden comfortabel tegen de zijkant leunen. De Coleman Saluspa Havana Hot Tub valt op door zijn afstandsbediening waarmee je op afstand de temperatuur en het massagesysteem kunt aanpassen. Het biedt plaats aan 2-4 personen, dus past bij een klein gezin en beschikt over een energiebesparende timer, zodat u het water tot 72 uur van tevoren kunt verwarmen. Voordat u de beste opblaasbare hot tub koopt, zijn er een paar overwegingen die u eerst moet maken.

Welke maat heb je nodig? Het heeft geen zin om een enorm bad te kopen als je niet genoeg ruimte hebt op je buitenterras of terras. Als je echter een compacte ruimte hebt, is het ideaal om te investeren in een bad met een kleinere capaciteit dat mooi plaats biedt aan 2-4 personen. Deze maat is ook geschikt voor degenen die er alleen af en toe in willen ontspannen, in plaats van om te socializen. De regels variëren afhankelijk van de staat waarin u woont, maar u hebt op zijn minst een afsluitbare barrière nodig die voldoet aan de ASTM F 1346-vereisten.

Om uw specifieke voorschriften te weten te komen, moet u contact opnemen met uw lokale overheid en, indien relevant, uw Vereniging van Huiseigenaren. De Coleman SaluSpa opblaasbare hot tub is een van de meest populaire opblaasbare bubbelbaden die er zijn vanwege de betaalbaarheid, kwaliteitsconstructie en Colemans welverdiende reputatie op het gebied van klantenservice. Dit is een grote hot tub die tot 242 liter water kan bevatten en groot genoeg is om vier tot zes volwassenen tegelijk vast te houden, hoewel dat een druk zou zijn. Wanneer u dit bad online koopt, wordt deze geleverd met één zwembadfolie, een zwembadafdekking, spa-pomp, chemische drijver en twee filterpatronen.

Het digitale bedieningspaneel is binnen handbereik en de verwarming verhoogt de temperatuur tot 104 graden Fahrenheit. Met een snoer dat slechts 12 voet lang is, moet u mogelijk zorgvuldig nadenken over de locatie die u in gedachten heeft. De krachtige jets en stevige constructie maken de Coleman SaluSpa Hawaii echter een waardevolle investering. De Coleman SaluSpa Tahiti AirJet opblaasbare hot tub is een briljante draagbare investering, als u het hele jaar door optimale controle over uw bad wilt.

Dat komt omdat de temperatuur van dit apparaat tot 72 uur van tevoren kan worden geregeld. De Coleman SaluSpa Tahiti wordt ook geleverd met LED-verlichting op batterijen die tot twee uur lang 7 verschillende kleuren kan afwisselen. Na deze tijd wordt de LED-verlichting automatisch uitgeschakeld. De draagbare investering wordt ook geleverd met een briljant luchtstraalsysteem om u en uw gasten te omringen met bubbelstromen en pijnlijke en vermoeide spieren te kalmeren.

De wanden van de Coleman SaluSpa Tahiti AirJet opblaasbare hot tub zijn gemaakt van Tritech - dit betekent dat het drie zware lagen PVC en polyester heeft om ervoor te zorgen dat het duurzaam en weerbestendig is. Om het water tot 104F te verwarmen, doet u dit met behulp van het digitale bedieningspaneel, dat ook ingebouwde bekerhouders heeft. De warmte en beweging van de watermassage van een hot tub ontspant gespannen spieren en geest. Maar niet iedereen heeft de vierkante meters of het budget voor een permanent model op ware grootte.

Plus, zou het niet leuk zijn om een bubbelbad op te zetten tijdens het kamperen of op vakantie? Met de beste opblaasbare bubbelbaden kun je overal waar je water en voldoende ruimte hebt een ontsnapping opzetten. De Coleman SaluSpa opblaasbare hot tub is voorzien van alle functies voor een ontspannen nacht in een hot tub. Een digitaal bedieningspaneel past de temperatuur eenvoudig aan tot 104° F. De kachel verhoogt de temperatuur met ongeveer twee graden per uur, dus het kan enige tijd duren om die ingestelde temperatuur in eerste instantie te bereiken.

Zodra het daar is, houdt een automatische timer die temperatuur tot 72 uur vast. De Coleman SaluSpa opblaasbare hot tub biedt de beste mix van functies, duurzaamheid en comfort, waardoor het onze eerste keuze is. Voor degenen die instelbaar comfort willen, passen de verstelbare hydrojets van de Bestway SaluSpa Hawaii HydroJet Pro uw comfort en spa-ervaring aan. Intex biedt een jaar beperkte garantie voor al deze opblaasbare bubbelbaden, wat een goede deal is volgens de normen voor opblaasbare baden.

Het is een bewijs van hun vertrouwen in het bad en hun bereidheid om te helpen als je er problemen mee tegenkomt. U moet uw hot tub ook meerdere keren per jaar volledig leegmaken, grondig reinigen en opnieuw vullen. Opblaasbare hot tub-spa's hebben bijvoorbeeld de neiging kleiner te zijn dan permanente bubbelbaden, omdat ze moeten worden ingepakt en opgeborgen wanneer ze niet in gebruik zijn. De Bestway SaluSpa Miami Airjet opblaasbare hot tub is een betaalbaar bad met leuke functies, waarvan de beste de mogelijkheid is om een timer te programmeren om de temperatuur van tevoren te wijzigen.

Constructie Gelaagd vinyl of PVC is standaard voor opblaasbare bubbelbaden, maar veel modellen versterken de muren met stoffen zoals polyester of nylon. Een digitaal bedieningspaneel maakt het eenvoudig te bedienen en een energiebesparende timer kan u helpen de temperatuur van uw hot tub tot 72 uur van tevoren te automatiseren. Alle opblaasbare bubbelbaden bevatten doorgaans een pomp, verwarming, filtersysteem en deksel, en veel worden ook geleverd met gronddoeken, extra filterpatronen, chloorregelaars en draagtassen. Als de pH-waarden te laag worden, kunnen de binnenmaterialen van de hot tub, of zelfs de hele kuip, verslechteren.

Het bevat een indrukwekkende lijst met functies, waaronder 60 bubbeljets, een digitaal bedieningspaneel dat u vanuit de hot tub kunt aanpassen, twee filters en een hoes. Voor dat echte gevoel van onderdompelen in de wildernis met al het gemak van een opblaasbare hot tub, hoeft u niet verder te zoeken dan deze rustieke optie. Meestal, in plaats van opblaasbare bubbelbaden met hydrojets, hebben draagbare modellen de neiging om luchtstralen te gebruiken om bubbels te creëren. Ze zijn meestal duurder dan een permanente hot tub op ware grootte, simpelweg omdat ze niet dezelfde isolatie hebben om de watertemperatuur vast te houden.

We vertrouwen erop dat u nu gewapend bent met voldoende informatie om erop uit te gaan en uw opties te bekijken met betrekking tot een opblaasbaar model boven een traditionele hot tub. Een dek kan het gewicht van een volledige opblaasbare hot tub niet dragen die meer dan 2.000 pond kan wegen, tenzij het hiervoor is gebouwd. De meeste bubbelbaden voor vier personen hebben minstens 100 jets en modellen voor zes personen of meer moeten minstens 170 jets hebben. We hebben de beste opblaasbare bubbelbaden verzameld met alle soorten zitcapaciteiten en functies, zodat u voor veel minder kunt ontspannen.

.

Leave a Comment

Required fields are marked *