Wie maakt de beste bubbelbaden?

Sundance Spas bestaat sinds 1979 en heeft een decennialange geschiedenis in de verkoop van hoogwaardige bubbelbaden. Hun producten zijn voorzien van duurzame schalen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor mensen die in ruwere klimaten leven. Sundance biedt vijf series spa's, die variëren in functies en prijs. De 980-serie is stijlvol met hoogwaardige ontwerpdetails, de 880-serie heeft een breed scala aan functies, de middenklasse 780-serie biedt betrouwbare prestaties, de 680-serie heeft klassieke ontwerpen en goed afgeronde functionaliteit, en de Splash-serie biedt betaalbare opties voor gezinnen.

Sundance Spas biedt vijf series spa's, die variëren in functies en prijs. Hoewel Master Spas mogelijk niet enkele van de optionele aanpassingen biedt die duurdere merken bieden, biedt het wel tal van upgrades, individuele straalbesturing, geavanceerde verlichtingsopties en stereosystemen. Het biedt ook zwemspa's, die een geweldige optie zijn voor mensen die in koelere klimaten leven. Sinds de oprichting in 1956 heeft Jacuzzi een reputatie opgebouwd als een topnaam in de hot tub - en spa-industrie.

Ze gebruiken acryl in plaats van glasvezelschalen, waarvan ze beweren dat ze acht keer sterker zijn. Hun straalsystemen gebruiken 50 procent water en 50 procent lucht om een sterk massage-effect te creëren. Hoewel jacuzzi veel betaalbare bubbelbaden maakt, staan ze bekend om hun duurdere modellen. Het merk wordt verkocht in winkels in het hele land, waardoor ze breed toegankelijk zijn.

Hoewel jacuzzi veel betaalbare bubbelbaden maakt, staat het bekend om zijn duurdere modellen. Het merk wordt verkocht in winkels in het hele land, waardoor het breed toegankelijk is. Bij het ontwerpen van de kuip hebben kopers de mogelijkheid om precies te kiezen welke stijl jets ze in elke stoel willen hebben. Het merk Bullfrog Spas biedt ook 16 rugleuningopties, die kunnen worden gemengd en afgestemd op de behoeften en voorkeuren van de koper.

Als het idee om met veel chemicaliën om te gaan onaangenaam is, overweeg dan een model van HotSpring. Met de mogelijkheid om een van hun bubbelbaden op te zetten met een zoutwatersysteem, waarvoor minder chemicaliën nodig zijn om het water schoon te houden, kan het bezitten van een hot tub relatief weinig onderhoud kosten. Hot Spring, opgericht in 1977, heeft 20 verschillende spa's om uit te kiezen, waarvan er vele kunnen worden aangepast. Ze zijn gespecialiseerd in kleinere modellen, die plaats bieden aan twee of drie volwassenen.

Spa's met een waardebereik hebben tussen de 10 en 17 jets, terwijl duurdere modellen 14 of 22 jets bevatten. Het bedrijf is gespecialiseerd in kleinere modellen, die plaats bieden aan twee of drie volwassenen. Shoppers die veel gasten in hun bubbelbaden willen huisvesten, moeten een van de 16 modellen van PDC Spa's overwegen, die variëren van een capaciteit van drie tot zeven personen. De LifeStyle-serie is goed gemaakt en toch betaalbaar, terwijl de Premium-serie dient als middenklasse-optie tussen standaard bubbelbaden en luxe modellen.

Ze maken hun Luxury-serie met het oog op een lange levensduur en bieden 35 jaar garantie op producten in deze lijn. Naast hun hot tub-spa-lijnen verkopen ze ook een scala aan zwemspa's. Het kopen van een hot tub bij Cal Spas is een uitstekend idee als keuze en variatie prioriteit hebben. Ze maken 51 verschillende hottub-modellen, en vele kunnen worden aangepast met een sanitaire optie voor zoutwaterhot tub, samen met andere upgrades.

Naast standaard vierkante kuipen biedt Cal Spas ook ovale en driehoekige opties voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het maken van een visueel statement. Ze hebben een hydrotherapiesysteem genaamd Fountain of Youth, dat het zuurstofgehalte in het water verhoogt om een zijdezacht gevoel te creëren en de huidtextuur te verbeteren. Degenen die hun hot tub volledig willen aanpassen, moeten overwegen om bij ThermoSpas te kopen, wat klanten ultieme controle over het ontwerp geeft. Gebruikers kunnen ook functies weglaten die ze niet nuttig vinden, wat ook helpt geld te besparen op de totale kosten.

ThermoSpas streeft ernaar om hun spa's zo energiezuinig mogelijk te houden om de energiekosten laag te houden. Omdat hun bubbelbaden meer dan 100 jets kunnen bevatten, zijn ze geweldig voor mensen die lijden aan spierpijn of artritis. Het merk biedt indien nodig ook gratis check-ins in de hot tub. ThermoSpas streeft ernaar om haar spa's zo energiezuinig mogelijk te houden om de energiekosten laag te houden.

Omdat de bubbelbaden van het bedrijf meer dan 100 jets kunnen bevatten, zijn ze geweldig voor mensen die lijden aan spierpijn of artritis. Ten slotte kunnen Marquis Spas eenvoudig worden onderhouden en gerepareerd met dealers in de Verenigde Staten en Canada. Marquis gebruikt de foutcodes van de bovenzijde om aan te geven of er problemen zijn met de spa of hot tub die moeten worden onderhouden of vervangen, perfect voor nieuwe spa-eigenaren. Of u nu op zoek bent naar een hot tub voor twee of wilt uitgeven aan een luxe model voor een groep van zes of meer, hier zijn onze topkeuzes voor de beste bubbelbaden die u nu kunt kopen, plus advies over essentiële zaken die u moet overwegen voordat u winkelt.

De eerste beslissing die u moet nemen, is of u een plug-and-play of standaard hot tub wilt. De eerste zijn over het algemeen eenvoudig in te stellen en goedkoper, gemaakt van slagvast polyethyleen, en ze zijn op grotere schaal online verkrijgbaar. Standaard bubbelbaden zijn duurder, gemaakt van acryl (en hebben vaak UV-bestendige zijpanelen) en zijn ingewikkelder om te installeren, waardoor planning vooraf vereist is. Mogelijk moet u ook upgraden naar 220 volt service om een van deze baden te bedienen, wat moet worden gedaan door een erkende elektricien.

Afhankelijk van uw opstelling is een plug-and-play hot tub mogelijk uw enige optie. We hebben deze plug-and-play-optie gekozen als onze topkeuze omdat deze een uitstekende reeks functies biedt voor de prijs. De zespersoons hot tub is gemaakt van duurzaam, 100% gerecycled polyethyleen, met een hoge watercapaciteit voor zijn formaat, 45 roestvrijstalen hydrotherapiejets en een pomp met twee snelheden, plus waterfiltratie- en ozonzuiveringssystemen. De hot tub heeft een capaciteit van 272 gallon en wordt geleverd met een geïsoleerd kleur- en waterfilter, maar er is geen ozonisator, wat een nadeel is voor deze prijs.

Deze ronde plug-and-play hot tub is van goede waarde, met een capaciteit van 220 gallon hoger dan de meeste vierpersoonsmodellen, veelkleurige LED-lampen en een geïsoleerde vergrendelingskap. Gemaakt van duurzaam polyethyleen, het heeft twee kuipstoelen aan de ene kant en een tweepersoons bank aan de andere kant, 13 hydrotherapiejets, en het is verkrijgbaar in zowel taupe als de hier getoonde zandkleur. Een andere favoriet van de klant, deze plug-and-play hot tub voor vier personen krijgt gemiddeld 4,5 sterren van meer dan 600 recensenten. Samen met 20 roestvrijstalen hydrotherapiejets met meerdere niveaus, een capaciteit van 190 gallon, waterfiltering en een ozonzuiveringssysteem, beschikt het over diepe stoelen met lendensteun en dubbele luchtregelaars aan de zijkant, plus een LED-waterval met achtergrondverlichting met uw keuze uit negen kleuropties.

Als je erover denkt om een bubbelbad voor vier personen te kopen, maar meer elleboogruimte wilt, is een vijfpersoonsmodel de juiste keuze en deze is bijzonder goed geprijsd vanwege zijn formaat. Deze hot tub van 215 gallon, inclusief een loungestoel, is gemaakt van slagvast polyethyleen en wordt geleverd in bruine en donkergrijze tinten, naast het hier getoonde lichtgrijs. Als u op zoek bent naar een gezellige tweepersoons hot tub met dubbele loungestoelen, dan is dit Aquarest-model de beste keuze. Het beschikt over 20 roestvrijstalen jets met meerdere niveaus met dubbelzijdige luchtregelaars, stoelen met lendensteun en waterfiltratie- en ozonzuiveringssystemen.

Veel plezier met het verlichten van de nacht met zijn veelkleurige waterval met achtergrondverlichting terwijl u geniet van wijn of champagne. De watercapaciteit van dit model is een royale 425 gallons en heeft 56 jets. De grote jets zijn goed geplaatst op de rugleuningen van de diepe kuipstoelen van dit model, waarvan sommige gewatteerde hoofdsteunen hebben; er is echter geen loungestoel. Alle bubbelbaden bieden de gemonteerde afmetingen van het apparaat zelf, zodat u er zeker van kunt zijn dat het in uw ruimte past.

Als uw hot tub-dromen worden gedempt door het idee van regelmatige reiniging, dan kosten zelfreinigende systemen misschien niet te veel meer dan het kopen van producten elke maand om uw apparaat in goede staat te houden en zijn ze het onderzoeken waard. Als u via een lokale hottub-dealer met een uitstekende reputatie gaat, kan dit een aanzienlijke invloed hebben op de tevredenheid die u uit uw aankoop haalt. Als u forse rekeningen wilt vermijden, neem dan even de tijd om te overwegen welke maat hot tub precies voor u geschikt is, zodat u kunt voorkomen dat mogelijk ongebruikte ruimte onnodig bedrijfskosten met zich meebrengt. Intex is een van de meest populaire merken opblaasbare bubbelbaden in Amerika en maakt een reeks uitstekende baden voor stellen en gezinnen.

Voor een uitstekende aanvulling op uw ruimte, een die u het hele jaar door kunt gebruiken, kunt u niet fout gaan met een hot tub. ThermoSpas, met hoofdkantoor in Wallingford, Connecticut, begon in 1983 bubbelbaden te produceren en veranderde in 1995 in een direct-to-consumer bedrijfsmodel. Hot Spring heeft ook 10 middelgrote bubbelbaden en vijf grote spa's met verschillende prijsklassen, die allemaal zijn uitgerust met energiebesparende functies en zijn gecertificeerd door de California Energy Commission. Als je bereid bent om de hoogste dollar te betalen en te wachten tot de hot tub van je dromen is gemonteerd, verzonden en geïnstalleerd, zul je niet teleurgesteld zijn.

De aankoopprijs voor een opblaasbare hot tub is echter meestal minder dan de helft van de kosten van een hot tub met harde zijde, wat de kortere levensduur rechtvaardigt. Artesian Spas - dit merk grijpt stilletjes marktaandeel van hot tubs en verzekert zijn positie in de Top 10 Hot Tub-merken. Fabrikanten van bubbelbaden vermelden zelden de prijzen van bubbelbaden online, omdat er verschillende factoren zijn die van invloed zijn op de prijs van elke verkoop, waaronder geografie, dealerpromoties en zelfs de tijd van het jaar. Chloor wordt al tientallen jaren gebruikt om het water van de hot tub schoon te houden, en helpt bacteriën en andere vervelende dingen uit het water in uw bad te verwijderen.

Hot Springs heeft drie onafhankelijke lijnen bubbelbaden die ze aanbieden, waarbij elk niveau zowel in functie als prijs stijgt. .

Leave a Comment

Required fields are marked *