Welk type hot tub is het gemakkelijkst te onderhouden?

Master Spas hot tubs maken gebruik van een mineraal filtersysteem dat het gemakkelijker maakt om voor uw water te zorgen. De plooien van het filter verwijderen grote deeltjes uit het water. Om te praten over wat Bullfrog Spas zo onderhoudsarm maakt, spraken we met de Tri-State Contractor Service Coordinator en Manager van de Westbury-showroom van Best Hot Tubs, Bryan Kelly. Het gepatenteerde JetPack-systeem is ook de reden waarom Bullfrog Spas ruimte heeft om meer schuim in de structuur te stoppen, waardoor energiezuinigere tarieven of lagere bedrijfskosten worden geboden. Met een volledig houtvrije kast is Bullfrog Spas erin geslaagd om een spa te maken die esthetisch zeer aangenaam is (met zelfs een eigentijds model de STIL), maar toch ongelooflijk duurzaam en efficiënt is.

Bovendien hebben bijna alle bubbelbaden hierboven lichte of krachtige massagestralen voor je nek, rug, armen, benen en zelfs je polsen. Wanneer u een hot tub koopt die goed is gemaakt, is het gemakkelijker om hem draaiende te houden zonder veel geld uit te geven aan het onderhoud van de hot tub. Deze hot tub is voorzien van een UV-bestendige kast met een gereedschapsvrije snelsluiting en een indicatielampje aan de buitenkant waardoor het gemakkelijk te onderhouden is. Zoutsystemen, ozonisatoren, filtratie, en UV-ontsmettingssystemen zijn allemaal kenmerken die een hot tub gemakkelijk te onderhouden kunnen maken.

Vergeet niet om er wat extra onderhoud aan uit te voeren voordat u vertrekt en zorg ervoor dat u de hot tub instelt op de temperatuur die in uw omgeving is, en u hoeft zich nergens zorgen over te maken. Het werkt met de meeste budgetten en is een geweldige optie voor degenen die nog niet klaar zijn om het geld of de ruimte te investeren in een permanent geïnstalleerde hot tub. De symmetrie van een vierkante kuip zorgt voor gelijke zitplaatsen aan elke kant, en de extra ruimte in het midden van het plein zorgt voor meer zitconfiguraties. Dit betekent een schok toevoegen aan de hot tub wanneer u het chloorgehalte in uw hot tub moet verhogen om mogelijke algengroei te doden.

Deze hot tub voor twee personen heeft een vrijwel onverwoestbare polyethyleen schaal met 20 hydrotherapiestralen. Omdat de geur van chloorreiniger binnenshuis behoorlijk intens kan zijn, kunt u overwegen om een zoutwatersysteem te gebruiken om het bad te onderhouden. In tegenstelling tot een ozonisator met een hoog vermogen, produceert ClearRay helemaal geen bijproduct, dus er is geen gasachtige geur en er kan geen schade worden toegebracht aan het acryl van de hot tub. Grootte, materiaal, vorm en zitplaatsen behoren tot de factoren die prioriteit krijgen bij het beperken van deze lijst met enkele van de beste bubbelbaden voor thuis.

Als u uw spa gebruikt na een lange periode van inactiviteit of als u deze zwaar hebt gebruikt, is het een goed idee om uw hot tub te shockeren om er zeker van te zijn dat deze volledig is ontsmet. U kunt ook een pakket voor extreem koud weer aanschaffen voor extra isolatie, een slim pakket om uw hot tub te integreren met andere slimme apparaten, of een entertainmentpakket met Bluetooth-compatibele luidsprekers.

Leave a Comment

Required fields are marked *