Blijven opblaasbare bubbelbaden warm in de winter?

Het testen van opblaasbare bubbelbaden heeft aangetoond dat deze producten hun maximale watertemperatuur goed kunnen behouden wanneer het onder het vriespunt is in luchttemperaturen, en u kunt er de hele winter van genieten. De meeste opblaasbare bubbelbaden zijn goed te gebruiken in de winter. Ze hebben echter moeite om de ingestelde watertemperatuur te handhaven als het weer onder de 40 graden Fahrenheit daalt. Een isolerende grondmat onder de kuip helpt om een constante watertemperatuur te behouden.

Dus, kunnen opblaasbare bubbelbaden in de winter worden gebruikt? In veel gevallen is het antwoord helaas nee. De meeste opblaasbare bubbelbaden zijn niet ontworpen om te worden gebruikt in koude omstandigheden, omdat het vinylmateriaal waarvan ze zijn gemaakt verslechtert wanneer de temperaturen te laag worden. Er zijn echter manieren om dit te omzeilen zodat u uw spa in de winter kunt gebruiken als u bepaalde stappen onderneemt. Als je je bad wilt gebruiken tijdens kouder weer, moet je hem waarschijnlijk laten draaien als je hem regelmatig wilt gebruiken.

Als je ergens woont met brute winters en je opblaasbare hot tub niet naar een garage of serre kunt verplaatsen, kun je hem het beste voor het seizoen afsluiten. Sommige opblaasbare spa-modellen worden geleverd met een standaardinstelling die de spa een tijdje uitschakelt na een langere periode (zoals 48 uur) gebruik. Zolang de temperatuur in het gebied waar de hot tub zich bevindt boven de 4 graden blijft, kunt u deze blijven gebruiken, dus door uw spa overdekt te houden, kunt u deze blijven gebruiken, zelfs als het erg koud weer is. Als je ergens polair woont, zoals Canada, zijn bubbelbaden die zijn ontworpen voor koude klimaten de enige goede optie.

Nou, ze maken een aantal fantastische bubbelbaden - maar bijna al hun modellen zijn bedoeld voor gebruik in de zomer, of hooguit 3 seizoenen, en zeker niet voor de winter. Je zult zien dat de grootste opblaasbare hot tub, in termen van binnenruimte, in feite de Saluspa Helsinki is. Beseffen hoe zwaar het gevulde gewicht van uw hot tub is, kan belangrijk zijn als u van plan bent uw hot tub op een dek of zelfs binnenshuis te zetten. Door te voorkomen dat de wind direct op en over uw hot tub waait, blijft deze veilig, vermindert het effect van de wind en de daaropvolgende temperatuurdaling die het met zich meebrengt.

Over het algemeen is de winter de perfecte tijd om te genieten van een bubbelbad in het bad vanwege de slechte weersomstandigheden. Plaats het bad bijvoorbeeld op een rubberen gymnastiekmat van 2,5 cm dik; het houdt de warmte beter vast dan op 8 mm schuimmatten te zitten.

Leave a Comment

Required fields are marked *