Welk hottub-merk is het beste?

Sundance Spas bestaat sinds 1979 en heeft een decennialange geschiedenis in de verkoop van hoogwaardige bubbelbaden. Hun producten zijn voorzien van duurzame schalen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor mensen die in ruwere klimaten leven. Sundance biedt vijf series spa's, die variëren in functies en prijs. De 980-serie is stijlvol met hoogwaardige ontwerpdetails, de 880-serie heeft een breed scala aan functies, de middenklasse 780-serie biedt betrouwbare prestaties, de 680-serie heeft klassieke ontwerpen en goed afgeronde functionaliteit, en de Splash-serie biedt betaalbare opties voor gezinnen.

Sundance Spas biedt vijf series spa's, die variëren in functies en prijs. Hoewel Master Spas mogelijk niet enkele van de optionele aanpassingen biedt die duurdere merken bieden, biedt het wel tal van upgrades, individuele straalbesturing, geavanceerde verlichtingsopties en stereosystemen. Het biedt ook zwemspa's, die een geweldige optie zijn voor mensen die in koelere klimaten leven. Sinds de oprichting in 1956 heeft Jacuzzi een reputatie opgebouwd als een topnaam in de hot tub - en spa-industrie.

Ze gebruiken acryl in plaats van glasvezelschalen, waarvan ze beweren dat ze acht keer sterker zijn. Hun straalsystemen gebruiken 50 procent water en 50 procent lucht om een sterk massage-effect te creëren. Hoewel jacuzzi veel betaalbare bubbelbaden maakt, staan ze bekend om hun duurdere modellen. Het merk wordt verkocht in winkels in het hele land, waardoor ze breed toegankelijk zijn.

Hoewel jacuzzi veel betaalbare bubbelbaden maakt, staat het bekend om zijn duurdere modellen. Het merk wordt verkocht in winkels in het hele land, waardoor het breed toegankelijk is. Bij het ontwerpen van de kuip hebben kopers de mogelijkheid om precies te kiezen welke stijl jets ze in elke stoel willen hebben. Het merk Bullfrog Spas biedt ook 16 rugleuningopties, die kunnen worden gemengd en afgestemd op de behoeften en voorkeuren van de koper.

Als het idee om met veel chemicaliën om te gaan onaangenaam is, overweeg dan een model van HotSpring. Met de mogelijkheid om een van hun bubbelbaden op te zetten met een zoutwatersysteem, waarvoor minder chemicaliën nodig zijn om het water schoon te houden, kan het bezitten van een hot tub relatief weinig onderhoud kosten. Hot Spring, opgericht in 1977, heeft 20 verschillende spa's om uit te kiezen, waarvan er vele kunnen worden aangepast. Ze zijn gespecialiseerd in kleinere modellen, die plaats bieden aan twee of drie volwassenen.

Spa's met een waardebereik hebben tussen de 10 en 17 jets, terwijl duurdere modellen 14 of 22 jets bevatten. Het bedrijf is gespecialiseerd in kleinere modellen, die plaats bieden aan twee of drie volwassenen. Shoppers die veel gasten in hun bubbelbaden willen huisvesten, moeten een van de 16 modellen van PDC Spa's overwegen, die variëren van een capaciteit van drie tot zeven personen. De LifeStyle-serie is goed gemaakt en toch betaalbaar, terwijl de Premium-serie dient als middenklasse-optie tussen standaard bubbelbaden en luxe modellen.

Ze maken hun Luxury-serie met het oog op een lange levensduur en bieden 35 jaar garantie op producten in deze lijn. Naast hun hot tub-spa-lijnen verkopen ze ook een scala aan zwemspa's. Het kopen van een hot tub bij Cal Spas is een uitstekend idee als keuze en variatie prioriteit hebben. Ze maken 51 verschillende hottub-modellen, en vele kunnen worden aangepast met een sanitaire optie voor zoutwaterhot tub, samen met andere upgrades.

Naast standaard vierkante kuipen biedt Cal Spas ook ovale en driehoekige opties voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het maken van een visueel statement. Ze hebben een hydrotherapiesysteem genaamd Fountain of Youth, dat het zuurstofgehalte in het water verhoogt om een zijdezacht gevoel te creëren en de huidtextuur te verbeteren. Degenen die hun hot tub volledig willen aanpassen, moeten overwegen om bij ThermoSpas te kopen, wat klanten ultieme controle over het ontwerp geeft. Gebruikers kunnen ook functies weglaten die ze niet nuttig vinden, wat ook helpt geld te besparen op de totale kosten.

ThermoSpas streeft ernaar om hun spa's zo energiezuinig mogelijk te houden om de energiekosten laag te houden. Omdat hun bubbelbaden meer dan 100 jets kunnen bevatten, zijn ze geweldig voor mensen die lijden aan spierpijn of artritis. Het merk biedt indien nodig ook gratis check-ins in de hot tub. ThermoSpas streeft ernaar om haar spa's zo energiezuinig mogelijk te houden om de energiekosten laag te houden.

Omdat de bubbelbaden van het bedrijf meer dan 100 jets kunnen bevatten, zijn ze geweldig voor mensen die lijden aan spierpijn of artritis. Door Molly Cleary gepubliceerd 19 januari 22 Sundance Spas biedt de beste hot tub-functies, van standaard ingebouwde slimme mogelijkheden tot de verstelbare Fluidix-jets. Hoewel de meeste modellen van Sundance in de premium- en luxe prijsklassen vallen, biedt het merk wel een grote verscheidenheid aan spa's in de prijsklassen op het instapniveau en het middenniveau in kleine, middelgrote en grote kuipen. Gemaakt in de VS,.

Het merk heeft 21 hot tub-modellen, waarvan er 13 in de prijsklassen op instapniveau en middenniveau vallen, en die allemaal in de VS zijn gemaakt. Master Spas heeft ook de beste upgrade-opties voor hot tubs, waaronder zowel UV-C- als ozonsanitaire opties, een Wi-Fi-module en Bluetooth-audio. Jacuzzi wordt door velen beschouwd als het meest iconische hottub-merk en heeft een reeks van 26 bubbelbaden om uit te kiezen. Ondanks de transparante prijsniveaus, valt het niet te ontkennen dat u het kopen van een jacuzzi een stuk gemakkelijker zult vinden als u een groter budget heeft.

Het merk heeft slechts twee bubbelbaden in het meest budgetbereik, maar vijf in het luxe assortiment. Het merk biedt bubbelbaden in tweezitsmodellen, maar het gaat tot negen zitplaatsen, wat de beste optie is voor diegenen die vrienden en familie willen vermaken in hun nieuwe hot tub. Jacuzzi is opgericht om hydrotherapie aan te bieden aan mensen die lijden aan artritis, maar deze baden hebben ook een aantrekkelijk uiterlijk en tal van kleuropties. Hoewel er geen expliciet energiebesparende bubbelbaden zijn, ontwerpt Jacuzzi zijn kuipen om de warmte van de motor te behouden en deze te gebruiken om het water te verwarmen.

Het straalsysteem maakt gebruik van een mix van lucht en water om hogedrukmassages te bieden, en de plaatsing van de jet richt zich op de belangrijkste spieren van je nek tot je benen. De garantie op de jacuzzi is afhankelijk van het bad dat u koopt, maar ze gaan tot tien jaar op de schaalstructuur en vijf jaar op het elektrische systeem. Het is niet de beste die we hebben gezien, maar dit is een vrij standaard dekking in de branche. Met het unieke JetPak Therapy System van Bullfrog Spa kunt u uw massage aanpassen met 18 opties die elk gericht zijn op een ander type massagetherapie.

Hoewel de meeste bubbelbaden een zekere mate van maatwerk bieden als het gaat om kleuropties en zelfs upgradebare functies, kunt u met Bullfrog Spas precies kiezen wat voor soort jets en massagetherapie u in elke stoel in uw nieuwe hot tub wilt plaatsen. De verwisselbare JetPaks, beschikbaar voor de meeste modellen Bullfrog Spas bubbelbaden, bieden u 16 rugleuningopties voor elke stoel in uw spa die minder slangen vereisen en energiezuiniger zijn dan veel spa's op de markt. Hot Spring heeft 20 hot tub-modellen, waarvan er vijf zijn gebouwd voor twee of drie personen. De meeste fabrikanten van hot tubs die we hebben geëvalueerd, hebben slechts drie modellen, dus Hot Spring biedt een betere selectie kleine spa's.

Drie van deze spa's maken deel uit van de Hot Spot-collectie van het merk, die in de waardeprijsklasse vallen en 10-17 jets hebben. PDC Spas heeft een grote selectie hot tub- en spa-combo's, maar het creëert ook enkele van de beste bubbelbaden met een grote capaciteit die we hebben beoordeeld. Er zijn in totaal 16 bubbelbaden. Het bedrijf heeft twee bubbelbaden voor drie personen en het heeft acht modellen die geschikt zijn voor zes of zeven personen.

Elk van deze bubbelbaden heeft verschillende functies en schittert in een andere reeks van de hottub-serie van PDC. Er zijn drie soorten bubbelbaden om uit te kiezen. De LifeStyle Series is de meest betaalbare van de groep, waarbij de Premium-serie de kloof overbrugt naar de meest premium Luxury-serie. Deze kuipen worden geleverd met een garantie van 35 jaar, maar de LifeStyle-bubbelbaden krijgen een relatief zwakkere dekking van 10 jaar.

Spas, opgericht in 19quis, heeft een lange weg afgelegd sinds de lancering. Het merk staat bekend om het creëren van prachtig uitziende bubbelbaden die een luxe ervaring creëren, zich richten op hydrotherapie en worden geleverd met een uitgebreid scala aan aanpassingsmogelijkheden. Of het nu gaat om een versterkt audiosysteem dat u wilt laten monteren, LED-verlichting of aromatherapie-opties, geen upgrade is buiten bereik met Marquis Spas. Catalina Spas werd opgericht in 1978 en heeft een lucratieve geschiedenis in het leveren van bubbelbaden en zwemspa's in het hele land.

Ze hebben twee soorten kuipen beschikbaar, met hun meer betaalbare Classic-lijn met zes verschillende hottub-modellen, naast nog acht luxe kuipen. Intex bubbelbaden zijn gebouwd om langer mee te gaan dan de gemiddelde opblaasbare en maken gebruik van hardere materialen om ze te helpen bestand te zijn tegen veel gebruik buitenshuis - en ook in verschillende klimaten. U zult merken dat Intex 3-laags prikbestendig materiaal gebruikt op veel van zijn bubbelbaden en ze versterkt met horizontale balken om ervoor te zorgen dat ze niet omvallen als u tegen de zijkanten rust of erop gaat zitten. Afgezien van schoonmaken, zijn er praktische dingen, zoals douchen voor elk gebruik, die u kunt doen om de bacteriën die het water van het bad binnendringen te beperken.

U mag ook nooit uw bad betreden als u symptomen van infectie of ziekte heeft, en wacht tot u ten minste 48 uur symptoomvrij bent geweest totdat u dit doet. Jacuzzi is het originele en bekendste hottub-merk. De gebroeders Jacuzzi vonden de eerste hydrotherapiepomp uit in de jaren vijftig en maakten het gebruik van buitenbubbelbaden in de jaren tachtig populair. Ga met ons mee terwijl we de ins en outs verkennen van de 14 beste hottub-merken die er zijn.

Voor bubbelbaden met de beste prijs-kwaliteitverhouding is Master Spa een betrouwbaar merk dat u kunt overwegen. Over het algemeen biedt het merk modelaanpassing en upgrades. De beste eigenschappen van Master Spa-modellen zijn hun UV-C-sanitaire voorzieningen, een ozonsanering en draadloze technologie, waaronder WiFi-verbinding en Bluetooth-audio. De werkelijke kosten van uw hot tub beginnen en eindigen niet alleen bij de installatie, want er is ook de maandelijkse elektriciteitsrekening om aan te denken, evenals onderhoudskosten en reparatiekosten onderweg.

Met gepatenteerde hydromassagetechnologie en oog voor eigentijds design, zorgt Bullfrog Spas voor een revolutie in het concept van de draagbare hot tub en biedt het een ontspanningservaring als geen ander. We hopen dat dit nuttig was om uw keuzes te beperken, zodat u de beste hot tub op de markt kunt vinden voor uw behoeften. We vinden het leuk dat Triumph by Hot Spring klaar is voor het zoutsysteem, voldoet aan de efficiëntienormen van de California Energy Commission en serieuze massagekracht. Bullfrog Spas is een van de beste hottub-merken die momenteel op de markt is, met vijf series luxe hot tub-modellen om uit te kiezen.

Als u niet in een gebied woont waar ze bezorgen, kunt u deze hot tub mogelijk niet kopen of moet u misschien wachten en andere regelingen treffen voor de installatie. Configureer uw bad voor twee tot zes zitplaatsen, inclusief opties voor loungestoelen, met hydromassage als standaard. Dit soort gerichte hydrotherapie is een van de belangrijkste redenen waarom mensen jacuzzi-bubbelbaden blijven kopen. Triumph beschikt ook over de exclusieve Moto-Massage DX-jet van Hot Spring, die op en neer veegt om je rug te richten.

Het wordt meestal aanbevolen om uw hot tub elke drie tot vier maanden af te tappen en schoon te maken; aanpassen op basis van uw gebruiksfrequentie. Het maakt niet uit welke aangepaste opties u kiest, u krijgt een ruime hot tub die ruim is voor zes volwassenen, maar comfortabel plaats biedt aan maximaal acht personen, het bevat zelfs een extra brede ligstoel, hoofdsteunen met hoofdkussens en een omwikkelbare hoekstoel. Omdat bubbelbaden meestal een eenmalige grote aankoop zijn, zouden we niet allemaal weten dat er rode vlaggen onder die aankoop zitten. U kunt ook een pakket voor extreem koud weer aanschaffen voor extra isolatie, een slim pakket om uw hot tub te integreren met andere slimme apparaten, of een entertainmentpakket met Bluetooth-compatibele luidsprekers.

Marquis gebruikt de foutcodes van de bovenzijde om aan te geven of er problemen zijn met de spa of hot tub die moeten worden onderhouden of vervangen, perfect voor nieuwe spa-eigenaren. .

Leave a Comment

Required fields are marked *