Welke bubbelbaden zijn het beste?

Jacuzzi hot tubs review · Hot Spring Hot Tubs review · Bullfrog Spas Hot Tubs review Door Molly Cleary gepubliceerd 19 januari 22 Gewoon de beste bubbelbaden voor de ultieme ontspanning vanuit huis. Kom in de ontspanningsmodus met de beste bubbelbaden voor uw achtertuin. Of u nu op zoek bent naar bubbeltherapie die helpt om pijnlijke spieren te kalmeren of een eigen ruimte om op vrijdagavond te ontspannen met uw familie en goede vrienden, een hot tub thuis is een geweldige manier om uzelf te trakteren. Met functies zoals jets en lagedruksystemen voor verschillende massagetherapieën, bent u klaar om elke spanning los te laten en volledig tot rust te komen.

Sundance Spas biedt de beste hot tub-functies, van standaard ingebouwde slimme mogelijkheden tot de verstelbare Fluidix-jets. Hoewel de meeste modellen van Sundance in de premium- en luxe prijsklassen vallen, biedt het merk wel een grote verscheidenheid aan spa's in de prijsklassen op het instapniveau en het middenniveau in kleine, middelgrote en grote kuipen. Gemaakt in de VS,. Het merk heeft 21 hot tub-modellen, waarvan er 13 in de prijsklassen op instapniveau en middenniveau vallen, en die allemaal in de VS zijn gemaakt.

Met het unieke JetPak Therapy System van Bullfrog Spa kunt u uw massage aanpassen met 18 opties die elk gericht zijn op een ander type massagetherapie. Hoewel de meeste bubbelbaden een zekere mate van maatwerk bieden als het gaat om kleuropties en zelfs upgradebare functies, kunt u met Bullfrog Spas precies kiezen wat voor soort jets en massagetherapie u in elke stoel in uw nieuwe hot tub wilt plaatsen. De verwisselbare JetPaks, beschikbaar voor de meeste modellen Bullfrog Spas bubbelbaden, bieden u 16 rugleuningopties voor elke stoel in uw spa die minder slangen vereisen en energiezuiniger zijn dan veel spa's op de markt. Hoewel Bullfrog hot tub-modellen verkoopt zonder het JetPak-systeem, zijn de verwisselbare jets en aanpassingsopties echt het grote verkoopargument van dit merk.

Naast de vooraf ingestelde modellen, stelt Bullfrog u ook in staat om uw eigen volledig op maat gemaakte spa te ontwerpen. Als je je gespannen, stijf voelt en dringend behoefte hebt aan een volledige lichaamsmassage in water, zijn dit de beste bubbelbaden voor jou. Hot Spring heeft 20 hot tub-modellen, waarvan er vijf zijn gebouwd voor twee of drie personen. De meeste fabrikanten van hot tubs die we hebben geëvalueerd, hebben slechts drie modellen, dus Hot Spring biedt een betere selectie kleine spa's.

Drie van deze spa's maken deel uit van de Hot Spot-collectie van het merk, die in de waardeprijsklasse vallen en 10-17 jets hebben. PDC Spas heeft een grote selectie hot tub- en spa-combo's, maar het creëert ook enkele van de beste bubbelbaden met een grote capaciteit die we hebben beoordeeld. Er zijn in totaal 16 bubbelbaden. Het bedrijf heeft twee bubbelbaden voor drie personen en het heeft acht modellen die geschikt zijn voor zes of zeven personen.

Elk van deze bubbelbaden heeft verschillende functies en schittert in een andere reeks van de hottub-serie van PDC. Er zijn drie soorten bubbelbaden om uit te kiezen. De LifeStyle Series is de meest betaalbare van de groep, waarbij de Premium-serie de kloof overbrugt naar de meest premium Luxury-serie. Deze kuipen worden geleverd met een garantie van 35 jaar, maar de LifeStyle-bubbelbaden krijgen een relatief zwakkere dekking van 10 jaar.

Spas, opgericht in 19quis, heeft een lange weg afgelegd sinds de lancering. Het merk staat bekend om het creëren van prachtig uitziende bubbelbaden die een luxe ervaring creëren, zich richten op hydrotherapie en worden geleverd met een uitgebreid scala aan aanpassingsmogelijkheden. Of het nu gaat om een versterkt audiosysteem dat u wilt laten monteren, LED-verlichting of aromatherapie-opties, geen upgrade is buiten bereik met Marquis Spas. Catalina Spas werd opgericht in 1978 en heeft een lucratieve geschiedenis in het leveren van bubbelbaden en zwemspa's in het hele land.

Ze hebben twee soorten kuipen beschikbaar, met hun meer betaalbare Classic-lijn met zes verschillende hottub-modellen, naast nog acht luxe kuipen. Het valt niet te ontkennen hoe de beste bubbelbaden je achtertuin snel in een vredige oase kunnen veranderen, maar de milieubewuste onder jullie vragen zich misschien af wat de milieueffecten van je nieuwe aankoop op de planeet zijn. Net als bij het laag houden van de bedrijfskosten, draait het bij een lagere milieu-impact allemaal om goed onderhoud van de hot tub. Sundance Spas bestaat sinds 1979 en heeft een decennialange geschiedenis in de verkoop van hoogwaardige bubbelbaden.

Hun producten zijn voorzien van duurzame schalen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor mensen die in ruwere klimaten leven. Sundance biedt vijf series spa's, die variëren in functies en prijs. De 980-serie is stijlvol met hoogwaardige ontwerpdetails, de 880-serie heeft een breed scala aan functies, de middenklasse 780-serie biedt betrouwbare prestaties, de 680-serie heeft klassieke ontwerpen en goed afgeronde functionaliteit, en de Splash-serie biedt betaalbare opties voor gezinnen. Sundance Spas biedt vijf series spa's, die variëren in functies en prijs.

Hoewel Master Spas mogelijk niet enkele van de optionele aanpassingen biedt die duurdere merken bieden, biedt het wel tal van upgrades, individuele straalbesturing, geavanceerde verlichtingsopties en stereosystemen. Het biedt ook zwemspa's, die een geweldige optie zijn voor mensen die in koelere klimaten leven. Sinds de oprichting in 1956 heeft Jacuzzi een reputatie opgebouwd als een topnaam in de hot tub- en spa-industrie. Ze gebruiken acryl in plaats van glasvezelschalen, waarvan ze beweren dat ze acht keer sterker zijn.

Hun straalsystemen gebruiken 50 procent water en 50 procent lucht om een sterk massage-effect te creëren. Hoewel jacuzzi veel betaalbare bubbelbaden maakt, staan ze bekend om hun duurdere modellen. Het merk wordt verkocht in winkels in het hele land, waardoor ze breed toegankelijk zijn. Hoewel jacuzzi veel betaalbare bubbelbaden maakt, staat het bekend om zijn duurdere modellen.

Het merk wordt verkocht in winkels in het hele land, waardoor het breed toegankelijk is. Bij het ontwerpen van de kuip hebben kopers de mogelijkheid om precies te kiezen welke stijl jets ze in elke stoel willen hebben. Het merk Bullfrog Spas biedt ook 16 rugleuningopties, die kunnen worden gemengd en afgestemd op de behoeften en voorkeuren van de koper. Als het idee om met veel chemicaliën om te gaan onaangenaam is, overweeg dan een model van HotSpring.

Met de mogelijkheid om een van hun bubbelbaden op te zetten met een zoutwatersysteem, waarvoor minder chemicaliën nodig zijn om het water schoon te houden, kan het bezitten van een hot tub relatief weinig onderhoud kosten. Hot Spring, opgericht in 1977, heeft 20 verschillende spa's om uit te kiezen, waarvan er vele kunnen worden aangepast. Ze zijn gespecialiseerd in kleinere modellen, die plaats bieden aan twee of drie volwassenen. Spa's met een waardebereik hebben tussen de 10 en 17 jets, terwijl duurdere modellen 14 of 22 jets bevatten.

Het bedrijf is gespecialiseerd in kleinere modellen, die plaats bieden aan twee of drie volwassenen. Shoppers die veel gasten in hun bubbelbaden willen huisvesten, moeten een van de 16 modellen van PDC Spa's overwegen, die variëren van een capaciteit van drie tot zeven personen. De LifeStyle-serie is goed gemaakt en toch betaalbaar, terwijl de Premium-serie dient als middenklasse-optie tussen standaard bubbelbaden en luxe modellen. Ze maken hun Luxury-serie met het oog op een lange levensduur en bieden 35 jaar garantie op producten in deze lijn.

Naast hun hot tub-spa-lijnen verkopen ze ook een scala aan zwemspa's. Het kopen van een hot tub bij Cal Spas is een uitstekend idee als keuze en variatie prioriteit hebben. Ze maken 51 verschillende hottub-modellen, en vele kunnen worden aangepast met een sanitaire optie voor zoutwaterhot tub, samen met andere upgrades. Naast standaard vierkante kuipen biedt Cal Spas ook ovale en driehoekige opties voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het maken van een visueel statement.

Ze hebben een hydrotherapiesysteem genaamd Fountain of Youth, dat het zuurstofgehalte in het water verhoogt om een zijdezacht gevoel te creëren en de huidtextuur te verbeteren. Degenen die hun hot tub volledig willen aanpassen, moeten overwegen om bij ThermoSpas te kopen, wat klanten ultieme controle over het ontwerp geeft. Gebruikers kunnen ook functies weglaten die ze niet nuttig vinden, wat ook helpt geld te besparen op de totale kosten. ThermoSpas streeft ernaar om hun spa's zo energiezuinig mogelijk te houden om de energiekosten laag te houden.

Omdat hun bubbelbaden meer dan 100 jets kunnen bevatten, zijn ze geweldig voor mensen die lijden aan spierpijn of artritis. Het merk biedt indien nodig ook gratis check-ins in de hot tub. ThermoSpas streeft ernaar om haar spa's zo energiezuinig mogelijk te houden om de energiekosten laag te houden. Omdat de bubbelbaden van het bedrijf meer dan 100 jets kunnen bevatten, zijn ze geweldig voor mensen die lijden aan spierpijn of artritis.

Een van de beste onderdelen van de Aquarest DayDream 6-persoons hot tub zijn de jets. Er zijn 45 roestvrijstalen hydrotherapeutische jets om uw vermoeide botten zachtjes te kalmeren, plus dubbele luchtregelaars aan de zijkant zodat u kunt genieten van uw beste massage. Er is een volledige ligstoel voor die momenten waarop u zich gewoon hoeft uit te strekken met ruime zitplaatsen voor zes volwassenen in totaal. Het doordachte ontwerp omvat een eco-duurzame uni-body schaal gecombineerd met duurzaam slagvast polyethyleen materiaal.

Ontspan met de hydrotherapiejets en ondersteuning van de lendenboog, plus geniet van de DayGlow-waterval met LED-achtergrondverlichting en negen kleurinstellingen. Om alles schoon te houden, bevat Aquarest een ingebouwd Klean-filtersysteem dat al het spa-water filtert, plus een ozonzuiveringssysteem voor eenvoudig onderhoud en gemoedsrust. Met een vrolijk oranje ontwerp is de Coleman SaluSpa Miami 4-persoons hot tub een fantastische optie wanneer u op zoek bent naar de beste opblaasbare hot tub-spa voor uw huis. Dit is niet de grootste hot tub, maar het is geschikt voor vier personen, dus je kunt nog steeds een paar mensen uitnodigen.

Er zijn 120 luchtstralen vrijgegeven vanaf de onderkant van de spa, die een geruststellende massagefunctie bieden die zeker zal ontspannen. Als opblaasbare hot tub heeft Coleman speciale voorzorgsmaatregelen genomen om de duurzaamheid te vergroten, met behulp van Tritech materiaal dat zowel lekbestendig als UV-bestendig is voor optimale bescherming buitenshuis. Bovendien wordt de hot tub geleverd met een eigen pomp, deksel en twee filterpatronen om u op weg te helpen. De ChemConnect chemische dispenser zorgt ervoor dat chloor gelijkmatig wordt verdeeld, zodat uw water altijd schoon wordt gehouden voor uw beste gezondheid.

Op basis van onze uitgebreide studie is de Aquarest DayDream 6-persoons hot tub de beste hot tub. Het biedt zitplaatsen voor zes personen, dus je hoeft dat extra stel niet op te offeren. Bovendien heeft het een redelijke prijs voor alle inbegrepen functies - vooral de 45 massagestralen. Aquarest DayDream Hot Tub voor 6 personen Coleman SaluSpa Miami Hot Tub voor 4 personen.

We vonden het ook leuk dat deze hot tub buiten kon worden gelaten bij iets koelere temperaturen dan de meeste van zijn opblaasbare neven. Bestway stelt voor dat gebruikers de spa niet moeten gebruiken als de buitentemperatuur daalt tot 14˚F, hoewel het in de handleiding wel adviseert om te overwegen om de spa in te pakken als de temperatuur onder 42,8˚F daalt. Het heeft 12 hydrotherapiejets met instelbare druk en extra directionele en rotatiecontroles die passen bij uw massagestemming, en het is gebouwd met een hoge dichtheid spuitschuimisolatie met gesloten cellen en een warmteterugwinningssysteem om het energiezuinig te maken. Dit betekent dat u energie en geld kunt besparen op uw elektriciteitsrekening, en zorgt er ook voor dat uw bad het hele jaar door warm blijft, zelfs in strenge Canadese winters.

Dit verwarmingssysteem is behoorlijk indrukwekkend, aangezien het op een standaard 110v-stekker werkt, dus u hoeft geen professional in te huren om het aan te sluiten. Veel plug-and-play-opties zijn niet wintervriendelijk omdat ze niet zoveel stroom kunnen verbruiken als 220v spa's. De ingebouwde stoelen zijn comfortabel en ruim. Het bereikt ook de optimale inweektemperatuur (104˚F) in minder dan 2 uur, zodat u in een mum van tijd achterover kunt leunen en ontspannen.

Hoewel je wel een houtkachel hebt om mee te kampen, die meer onderhoud vereist dan een eenvoudig plug-and-play-model. Als je van het buitentype bent, kan dit echter een bonus zijn. De schuimisolatie en afdekking zijn ontworpen om warmte vast te houden, zodat u minder energie verbruikt, wat geld bespaart op uw elektriciteitsrekening. Het betekent ook dat het het hele jaar door kan worden gebruikt, wat indrukwekkend is op een standaard 110v-stekker.

En het is relatief eenvoudig in te stellen. Het werkt op 240v in plaats van een standaard 110v-stekker, wat zorgt voor een duurdere initiële uitgave dan onze andere picks omdat het professionele installatie vereist en ook hogere lopende energiekosten heeft vanwege de toename van het vermogen. Het bad met harde schaal weegt ook 751 pond, dus het is onwaarschijnlijk dat u dit model verplaatst zodra het op zijn plaats is. Denk aan de stroombron De meeste van onze bovenstaande opties zijn opblaasbare bubbelbaden of plug-and-play-spa's die een standaard 110 volt stopcontact gebruiken.

Deze vereisen geen professionele installatie, dus ze zijn mooi en eenvoudig in te stellen. Ze verbruiken ook minder stroom, wat energie kan besparen en uw elektriciteitsrekening kan verlagen. Dit betekent echter ook dat ze langer nodig hebben om op te warmen en dat ze moeite kunnen hebben om warm te blijven bij koude temperaturen. De meeste bubbelbaden gebruiken een binnenschaal van acryl, ondersteund door een frame van behandeld hout of metaal en omgeven door een houten of synthetische kast.

Wat de reden ook is, bubbelbaden kunnen een uitstekende - en nuttige - manier zijn om te ontspannen en uw lichaam te behandelen aan het einde van een lange dag. Catalina Spas maakt al sinds het begin van de jaren 70 bubbelbaden en hun ervaring en langdurige reputatie blijkt. Een andere favoriet van de klant, deze plug-and-play hot tub voor vier personen krijgt gemiddeld 4,5 sterren van meer dan 600 recensenten. Een bodembedekker wordt vaak meegeleverd met opblaasbare bubbelbaden en dient als een extra laag isolatie en bescherming, maar het is geen vervanging voor een zorgvuldige evaluatie van de locatie vóór de installatie.

Maar waar zijn ze het beste voor? De meeste fabrikanten van hot tubs maken voor elk wat wils, maar ze hebben allemaal de neiging om een of twee dingen te hebben die ze bijzonder goed doen. Standaard bubbelbaden zijn duurder, gemaakt van acryl (en hebben vaak UV-bestendige zijpanelen) en zijn ingewikkelder om te installeren, waardoor planning vooraf vereist is. Fabrikanten van bubbelbaden vermelden zelden de prijzen van bubbelbaden online, omdat er verschillende factoren zijn die van invloed zijn op de prijs van elke verkoop, waaronder geografie, dealerpromoties en zelfs de tijd van het jaar. Bovendien weegt deze spa slechts 232 pond als hij leeg is, zodat u de hot tub met minimale inspanning door uw ruimte kunt verplaatsen.

Er is geen waterval, is deze kleine hot tub, hoewel dat voor de meeste mensen waarschijnlijk geen dealbreaker is. Het bad is eenvoudig op te zetten en beschikt over een snel verwarmingssysteem, dat het water verwarmt tot een geroosterde 40 graden Celsius (of minder, als je dat wilt). Aangezien een hot tub een aanzienlijke investering is, is het essentieel om te kopen bij een merk dat een bewezen staat van dienst heeft in het produceren van duurzame, hoogwaardige producten. Hoewel veel van de hottub-merken alleen via lokale dealers verkopen, zijn er enkele die ook via online verkopers verkopen.

.

Leave a Comment

Required fields are marked *