Wat is de meest efficiënte hot tub op de markt?

Iedereen zegt het, maar uit gegevens blijkt dat Bullfrog Spa-modellen de meest energiezuinige bubbelbaden in hun klasse zijn. Je verbruikt tot 28% minder energie in vergelijking met andere toonaangevende spa-merken. Intex is een van de meest gerenommeerde merken op de markt die opblaasbare modellen produceren. De producten zijn goed gemaakt en toch betaalbaar en zijn gemaakt van duurzame materialen die bedoeld zijn om verschillende klimaten en weersomstandigheden te weerstaan.

Ze gebruiken bubbelstralen, die niet zo sterk zijn als traditionele hot tub-jets, maar toch een ontspannend hydrotherapie-effect bieden. Dit technologisch geavanceerde en ultra-efficiënte watertoevoersysteem is ontworpen met tot 90% minder sanitair. Dit systeem, in combinatie met volledig schuim en efficiëntere apparatuur, helpt u energie te besparen en zorgt ervoor dat u kunt ontspannen zonder u zorgen te hoeven maken over uw energierekening. Alle Sundance-bubbelbaden zijn compatibel met de SmartTub mobiele app, hoewel dit na het eerste jaar een betaald abonnement vereist - een beetje jammer.

Een luxe assortiment kuipen binnen het merk PDC heeft bijvoorbeeld een garantie van 35 jaar om er een back-up van te maken, zodat u zich gerustgesteld kunt voelen wanneer u het geld spettert dat er een forse garantie is om uw aankoop te ondersteunen. De voordelen van een zoutwaterbubbelbad zijn onder meer verhoogde waterzachtheid en drijfvermogen, en hoe het veel zachter is voor uw huid en ogen in vergelijking met chloor. De verwisselbare JetPaks, beschikbaar voor de meeste modellen Bullfrog Spas bubbelbaden, bieden u 16 rugleuningopties voor elke stoel in uw spa die minder slangen vereisen en energiezuiniger zijn dan veel spa's op de markt. Terwijl u de beste bubbelbaden en spa's begint te onderzoeken, zult u zich snel realiseren dat er tientallen bedrijven zijn die een uitstekende ervaring bieden bij het selecteren, kopen en installeren van een hot tub in uw achtertuin waar u nog jaren van zult genieten.

Bubbelbaden variëren over het algemeen tussen modellen voor twee personen en acht personen, dus als u er zeker van wilt zijn dat niemand wordt buitengesloten, wilt u rekening houden met alle gezinsleden (of bezoekers) die zich bij u zullen voegen. Het is niet verwonderlijk dat een favoriet onder hottub-gebruikers Bluetooth-luidsprekers zijn, omdat iedereen zijn favoriete deuntjes wil laten horen terwijl ze genieten. Je zult merken dat Intex 3-laags prikbestendig materiaal gebruikt op veel van zijn bubbelbaden en ze versterkt met horizontale balken om ervoor te zorgen dat ze niet omvallen als je tegen de zijkanten rust of erop gaat zitten. Het is het beste om de hot tub uit te proberen voordat u hem koopt, aangezien de gegoten stoelen zijn ontworpen voor een persoon van gemiddelde grootte en als u kleiner of groter bent, kan deze stoel ongemakkelijk worden.

Stel ten slotte de hot tub op de gewenste temperatuur en begin met het verwarmen van het water binnenin voordat u chemicaliën in het water doseert voor een goede hygiëne en wateronderhoud. Hot tub-behuizingen kunnen gemaakt zijn van plastic of hout, dat kan worden behandeld om goed te werken met het hoge vochtgehalte. Over het algemeen zijn bubbelbaden met een kleinere zitcapaciteit (bubbelbaden voor 2 of 4 personen) kleiner dan bubbelbaden met een grote zitcapaciteit (6 of meer personen), maar dit is niet altijd het geval. In een conventionele hot tub kun je zien dat er meer warmte verloren gaat aan de buitenomgeving, waardoor de hot tub meer energie moet gebruiken om het water warm te houden.

Als je bereid bent om de hoogste dollar te betalen en te wachten tot de hot tub van je dromen is gemonteerd, verzonden en geïnstalleerd, zul je niet teleurgesteld zijn. Hoewel er geen expliciet energiebesparende bubbelbaden zijn, ontwerpt Jacuzzi zijn baden om de warmte van de motor te behouden en deze te gebruiken om het water te verwarmen. Sommige hot tub-systemen nemen ook de warmteafvoer van de pomp op en gebruiken deze om het water te verwarmen en het energieverbruik te verminderen.

Leave a Comment

Required fields are marked *