Wat is de beste hot tub voor het geld?

Sundance Spas bestaat sinds 1979 en heeft een decennialange geschiedenis in de verkoop van hoogwaardige bubbelbaden. Hun producten zijn voorzien van duurzame schalen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor mensen die in ruwere klimaten leven. Sundance biedt vijf series spa's, die variëren in functies en prijs. De 980-serie is stijlvol met hoogwaardige ontwerpdetails, de 880-serie heeft een breed scala aan functies, de middenklasse 780-serie biedt betrouwbare prestaties, de 680-serie heeft klassieke ontwerpen en goed afgeronde functionaliteit, en de Splash-serie biedt betaalbare opties voor gezinnen.

Sundance Spas biedt vijf series spa's, die variëren in functies en prijs. Hoewel Master Spas mogelijk niet enkele van de optionele aanpassingen biedt die duurdere merken bieden, biedt het wel tal van upgrades, individuele straalbesturing, geavanceerde verlichtingsopties en stereosystemen. Het biedt ook zwemspa's, die een geweldige optie zijn voor mensen die in koelere klimaten leven. Sinds de oprichting in 1956 heeft Jacuzzi een reputatie opgebouwd als een topnaam in de hot tub - en spa-industrie.

Ze gebruiken acryl in plaats van glasvezelschalen, waarvan ze beweren dat ze acht keer sterker zijn. Hun straalsystemen gebruiken 50 procent water en 50 procent lucht om een sterk massage-effect te creëren. Hoewel jacuzzi veel betaalbare bubbelbaden maakt, staan ze bekend om hun duurdere modellen. Het merk wordt verkocht in winkels in het hele land, waardoor ze breed toegankelijk zijn.

Hoewel jacuzzi veel betaalbare bubbelbaden maakt, staat het bekend om zijn duurdere modellen. Het merk wordt verkocht in winkels in het hele land, waardoor het breed toegankelijk is. Bij het ontwerpen van de kuip hebben kopers de mogelijkheid om precies te kiezen welke stijl jets ze in elke stoel willen hebben. Het merk Bullfrog Spas biedt ook 16 rugleuningopties, die kunnen worden gemengd en afgestemd op de behoeften en voorkeuren van de koper.

Als het idee om met veel chemicaliën om te gaan onaangenaam is, overweeg dan een model van HotSpring. Met de mogelijkheid om een van hun bubbelbaden op te zetten met een zoutwatersysteem, waarvoor minder chemicaliën nodig zijn om het water schoon te houden, kan het bezitten van een hot tub relatief weinig onderhoud kosten. Hot Spring, opgericht in 1977, heeft 20 verschillende spa's om uit te kiezen, waarvan er vele kunnen worden aangepast. Ze zijn gespecialiseerd in kleinere modellen, die plaats bieden aan twee of drie volwassenen.

Spa's met een waardebereik hebben tussen de 10 en 17 jets, terwijl duurdere modellen 14 of 22 jets bevatten. Het bedrijf is gespecialiseerd in kleinere modellen, die plaats bieden aan twee of drie volwassenen. Shoppers die veel gasten in hun bubbelbaden willen huisvesten, moeten een van de 16 modellen van PDC Spa's overwegen, die variëren van een capaciteit van drie tot zeven personen. De LifeStyle-serie is goed gemaakt en toch betaalbaar, terwijl de Premium-serie dient als middenklasse-optie tussen standaard bubbelbaden en luxe modellen.

Ze maken hun Luxury-serie met het oog op een lange levensduur en bieden 35 jaar garantie op producten in deze lijn. Naast hun hot tub-spa-lijnen verkopen ze ook een scala aan zwemspa's. Het kopen van een hot tub bij Cal Spas is een uitstekend idee als keuze en variatie prioriteit hebben. Ze maken 51 verschillende hottub-modellen, en vele kunnen worden aangepast met een sanitaire optie voor zoutwaterhot tub, samen met andere upgrades.

Naast standaard vierkante kuipen biedt Cal Spas ook ovale en driehoekige opties voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het maken van een visueel statement. Ze hebben een hydrotherapiesysteem genaamd Fountain of Youth, dat het zuurstofgehalte in het water verhoogt om een zijdezacht gevoel te creëren en de huidtextuur te verbeteren. Degenen die hun hot tub volledig willen aanpassen, moeten overwegen om bij ThermoSpas te kopen, wat klanten ultieme controle over het ontwerp geeft. Gebruikers kunnen ook functies weglaten die ze niet nuttig vinden, wat ook helpt geld te besparen op de totale kosten.

ThermoSpas streeft ernaar om hun spa's zo energiezuinig mogelijk te houden om de energiekosten laag te houden. Omdat hun bubbelbaden meer dan 100 jets kunnen bevatten, zijn ze geweldig voor mensen die lijden aan spierpijn of artritis. Het merk biedt indien nodig ook gratis check-ins in de hot tub. ThermoSpas streeft ernaar om haar spa's zo energiezuinig mogelijk te houden om de energiekosten laag te houden.

Omdat de bubbelbaden van het bedrijf meer dan 100 jets kunnen bevatten, zijn ze geweldig voor mensen die lijden aan spierpijn of artritis. Het bedrijf is gevestigd in Seattle en staat bekend om hun hydrotherapie-jetting en milieubewuste bubbelbaden en bouwprocessen, iets waar u misschien rekening mee wilt houden als het nemen van milieuvriendelijke beslissingen hoog op uw prioriteitenlijst staat. Bovendien hebben de meeste bubbelbaden een permanente verbinding nodig, niet alleen om het water op te warmen wanneer dat nodig is, maar ook om in de winter een temperatuur boven het vriespunt in de waterleidingen en pomp te handhaven. Bovendien zijn Vita Swim Spas en Hot Tubs gebouwd met een massief metalen frame en maken ze gebruik van een composiet houten terrasmateriaal, zodat het altijd onderhoudsvrij is.

De hot tub heeft een capaciteit van 272 gallon en wordt geleverd met een geïsoleerd kleur- en waterfilter, maar er is geen ozonisator, wat een nadeel is voor deze prijs. De Lay-Z-Spa Singapore kan tegelijkertijd verwarmen, masseren en filteren, en wordt geleverd met Freeze Shield-technologie - dit betekent dat als de temperatuur van het water te laag wordt, het automatisch boven een bepaald niveau wordt gehouden, zodat u ervoor kunt zorgen dat u van uw hot tub kunt genieten wanneer je maar wilt. Omdat opblaasbare bubbelbaden zijn gebouwd voor herhaaldelijk opblazen en leeglopen en redelijk lekbestendig moeten zijn, zijn ze meestal gemaakt van UV-beschermd PVC-plastic. Met deze overnames werd Maax de op twee na grootste leverancier van hot tubs en spa's en een van de beste hottub-merken ter wereld.

Bouwkwaliteit, regelmaat van onderhoud en omgevingsomstandigheden kunnen allemaal een rol spelen bij het bepalen van de levensduur van een hot tub. Hoewel sommige bubbelbaden vrij lange installaties vereisen, zijn we erin geslaagd om een reeks van de beste bubbelbaden uit te kiezen die niet zoveel gedoe vereisen - de meeste van de bovenstaande modellen zijn van de plug-and-play-variëteit, waardoor uw tuin in een oogwenk een luxe spa wordt. De acryl- en volledig geïsoleerde baden zijn sterk sinds 1976 en bieden een breed scala aan voorzieningen, waaronder watervallen, verlichtingsfuncties, muzieksystemen, aanpasbare jets en energiezuinige isolatie en verwarmingstoestellen. Een van de dingen die het vaakst worden geprezen door eigenaren van Hot Springs Spa's hot tubs, is de gemakkelijke beschikbaarheid van onderdelen voor het grootste deel van hun lijn.

De fabrikant van uw hot tub moet u alle nodige informatie geven als het gaat om schoonmaken, maar als u ooit twijfelt over de reinheid van uw water, neem dan voorzorgsmaatregelen en gebruik het niet totdat het probleem is verholpen. Voor de goedkoopste van allemaal zijn de beste opblaasbare bubbelbaden (opent in nieuw tabblad) een geweldige instapoptie in de hottub-wereld voor thuis. Of je nu een nieuwe hot tub wilt voor eenvoudige ontspanning of intense hydrotherapie, deze lijst bevat enkele van de beste hottub-merken en -modellen die bij je passen. .

Leave a Comment

Required fields are marked *