Welk type hot tub is het beste?

Een rotatiegegoten kuip is een uitstekende optie voor hydrotherapie met een beperkt budget. We kunnen ons niet allemaal een high-end zwemspabad veroorloven, maar dat mag je er niet van weerhouden om een persoonlijke oase te hebben. Hoewel ze niet licht van gewicht zijn zoals die opblaasbare bubbelbaden, zijn ze eigenlijk beter in termen van functionaliteit en duurzaamheid. We hebben deze plug-and-play-optie gekozen als onze topkeuze omdat deze een uitstekende reeks functies biedt voor de prijs.

De zespersoons hot tub is gemaakt van duurzaam, 100% gerecycled polyethyleen, met een hoge watercapaciteit voor zijn formaat, 45 roestvrijstalen hydrotherapiejets en een pomp met twee snelheden, plus waterfiltratie- en ozonzuiveringssystemen. Gemaakt van duurzaam polyethyleen, het heeft twee kuipstoelen aan de ene kant en een tweepersoons bank aan de andere kant, 13 hydrotherapiejets, en het is verkrijgbaar in zowel taupe als de hier getoonde zandkleur. Een andere favoriet van de klant, deze plug-and-play hot tub voor vier personen krijgt gemiddeld 4,5 sterren van meer dan 600 recensenten. Samen met 20 roestvrijstalen hydrotherapiejets met meerdere niveaus, een capaciteit van 190 gallon, waterfiltering en een ozonzuiveringssysteem, beschikt het over diepe stoelen met lendensteun en dubbele luchtregelaars aan de zijkant, plus een LED-waterval met achtergrondverlichting met uw keuze uit negen kleuropties.

Als je erover denkt om een bubbelbad voor vier personen te kopen, maar meer elleboogruimte wilt, is een vijfpersoonsmodel de juiste keuze en deze is bijzonder goed geprijsd vanwege zijn formaat. Deze hot tub van 215 gallon, inclusief een loungestoel, is gemaakt van slagvast polyethyleen en wordt geleverd in bruine en donkergrijze tinten, naast het hier getoonde lichtgrijs. Gebouwd om lang mee te gaan, worden spa's van gegoten hars gebouwd met de schaal en de kast als één stuk. Dit zorgt voor een sterke, duurzame spa met een opvallende, onderhoudsvriendelijke afwerking.

Harsspa's delen enkele kenmerken van acryl, zoals ligstoelen en verlichtingspakketten, met minder jets en een lagere prijs. Het kopen van een hot tub zal zeker plezier in uw huis brengen, en aangezien ze goed worden onderhouden, zouden ze geen reden tot bezorgdheid moeten zijn als het gaat om gezondheid. Het valt niet te ontkennen hoe de beste bubbelbaden je achtertuin snel in een vredige oase kunnen veranderen, maar de milieubewuste onder jullie vragen zich misschien af wat de milieueffecten van je nieuwe aankoop op de planeet zijn. Dit systeem bewaakt ook het water van uw hot tub en geeft details en instructies op het bijgevoegde scherm.

Afhankelijk van of u een privébad of een grotere wilt, kunt u een model kopen met 1, 2 of meer zitplaatsen. Betere isolatie is de sleutel tot energie-efficiëntie, dus kies een betrouwbare fabrikant van hot tubs die een stap verder gaat met hun materialen om ervoor te zorgen dat de warmte binnen blijft. Het merk biedt bubbelbaden in tweezitsmodellen, maar het gaat tot negen zitplaatsen, wat de beste optie is voor diegenen die vrienden en familie willen vermaken in hun nieuwe hot tub. En, in tegenstelling tot opblaasbare bubbelbaden, hebben rotatiegegoten kuipen voorgevormde stoelen en zijn ze minder gevoelig voor beschadiging.

Als u uw hot tub binnenshuis plaatst, wilt u misschien een ruimte kiezen die goed geventileerd is, zodat condensatie uw huis niet beschadigt. Hoewel ze draagbaar worden genoemd omdat ze van de ene locatie naar de andere kunnen worden vervoerd, zijn de kuipen vrij zwaar en vergen ze veel inspanning om te verplaatsen. Een opblaasbare hot tub is een betaalbare, eenvoudig te installeren optie, en de Coleman SaluSpa opblaasbare hot tub spa is een van de beste springkussens op de markt. En net als bij de uitgaven, kunnen goed presterende isolatie en de juiste maatvoering (dwz het kiezen van de beste grootte van de hot tub voor hoeveel van u deze regelmatig zullen gebruiken) wonderen doen als het gaat om het niet aftappen van energiebronnen.

Zoek hiervoor naar een volledig schuim geïsoleerde hot tub in plaats van een model met gedeeltelijke schuimisolatie of een model dat alleen een thermische wrap gebruikt. Als u forse rekeningen wilt vermijden, neem dan even de tijd om te overwegen welke maat hot tub precies voor u geschikt is, zodat u kunt voorkomen dat mogelijk ongebruikte ruimte onnodig bedrijfskosten met zich meebrengt. Elk van deze bubbelbaden heeft verschillende functies en schittert in een andere reeks van de hottub-serie van PDC. .

Leave a Comment

Required fields are marked *