Merken jacuzzi's en whirlpools

| Meer

Jacuzzi merken

 
Jacuzzi`s en whirlpools zijn sterk in opkomst. Steeds meer mensen kiezen ervoor om thuis te genieten in plaats van alsmaar de deur uit moeten gaan. Om de keus enigszins te vergemakkelijken worden er enkele topmerken beschreven. Alle merken bieden veel kwaliteit tegen een aangename aanvaardbare prijs.
 
En om maar meteen met een geweldige topper te beginnen!
De naam is Jacuzzi. Is niet alleen wereldwijd bekend maar verkoopt ook wereldwijd. Het waren de broers Jacuzzi die van ItaliŽ naar Amerika verhuisden en in 1956 begonnen met het ontwikkelen van een hydrotherapiepomp.


Enkele modellen zijn de Pearl, de Ocean en de Baracuda.

De eerste is geschikt voor 8 personen. De tweede heeft 5 zitplaatsen en 1 ligplaats. De laatste is geschikt voor 3 zitplaatsen en 2 ligplaatsen. 
 

Merken

En wat topmerken betreft, Whirlpool natuurlijk!
Onbetwist nummer één in heel Europa! En dat komt mede door de constante aandacht dat het bedrijf besteedt aan technologie, design en de behoefte van de consument.
Het is een Amerikaans bedrijf opgestart in 1911 met inmiddels vele fabrieken in Europa.
Een bekende whirlpools is de hotspring. Een bijzondere luxe whirlpool is de Maxxus. Een ander topmodel uit de winkel is de Cameo. Tenslotte moet de Majesta zeker worden genoemd. Biedt ruimte aan 6 personen en heeft precies de juiste diepte.
 

Hotspring whirlpool

 
4Seasons is ook een fabrikant wat betreft het maken van jacuzzi`s en whirlpools.
Modellen zijn onder andere Laura, Lisa en Julia. Laura biedt een jacuzzi aan met 3 zitplaatsen en 2 ligplaatsen. Lisa geeft aan u 4 zitplaatsen en 1 ligplaats. Julia geeft ook 4 zitplaatsen en 1 ligplaats.
 
HotSpringHotspring is een zeer bekend merk onder de spa wellness jacuzzi's en whirlpools. Hotspring heeft een zeer ruim gamma en noemt zich ook de marktleider in termen van kwaliteit, technologie en innovatie. Hotspring heeft meer dan 30 jaar ervaring in de productie van energie-efficiŽnte spa's die uitgerust zijn met de meest geavanceerde waterbehandeling.
 
Nirwana staat voor topkwaliteit met toch interessante prijzen. Bovendien is er een groot aanbod wat modellen betreft. De Corona bijvoorbeeld is bijzonder geschikt voor 2 ligplaatsen. Een tussenmaat is het model Fontana met 1 ligplaats en 5 zitplaatsen. Een hele grote is de Washington en die heeft 1 ligplaats en maar liefst 9 zitplaatsen!
 
Artesian levert ongekende kwaliteit. Desondanks zijn de prijzen bijzonder vriendelijk voor de portemonnee. Ook staat het bedrijf bekend om energiezuinige producten af te leveren.
Een fijn model is de Platinum Class en nůg meer comfort en luxe biedt u de Platinum Elite. Ook maakt het bedrijf zwemspa`s en een klassemodel is Tidalfit.
 
merken jacuzzi
 
Sundance heeft luxe verplaatsbare spa`s. Kunnen binnen en buiten worden gebruikt. Diverse modellen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. De modellen zijn de Sindance 680, de 780 en de 880.
Bij de 680 horen ondermeer de uitvoeringen de Tacoma en de Hawtorne.
Bij de 780 zijn dat de Dover en de Hamilton.
Bij de 880 zijn dat onder andere de Capri en de Optima.
 
Cleopatra is een onderdeel van de bekende Hansgrohegroep afkomstig uit Duitsland. Enkele modellen zijn de Premium Line Malawi en de Premium Line Ladoga.
 
Whirlpool merken