Plaatsingtips jacuzzi - bubbelbad (binnen of buiten)

| Meer

Jacuzzi buiten of binnen

 
Wat is nu eigenlijk een jacuzzi?
Een jacuzzi is een bad gevuld met water en voorzien van een aantal luchtjets en van een aantal waterjets. De luchtjets veranderen de structuur van het water. Daardoor wordt het water ondoorzichtig.
De waterjets hebben de functie van het stuwen van warm water onder hoge druk. Het resultaat is een masserende werking op gewrichten en spieren.
Een jacuzzi kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Veruit de meeste jacuzzi`s worden buiten geplaatst. Niet alleen een stuk makkelijker maar ook om het effect, zeker in de winter. Het vriest terwijl u heerlijk in uw jacuzzi zit met een watertemperatuur van ongeveer 40 graden Celcius!
Een buitenjacuzzi is in de regel groter en dieper dan een binnenjacuzzi.
 
plaatsingtip jacuzzi
 

Het installeren van een jacuzzi of bubbelbad BINNEN

Voordat u overweegt om de jacuzzi binnen te plaatsen moet u letten op het volgende:
  • U moet weten of er voldoende ruimte is om de jacuzzi te transporteren naar de plaats die u heeft uitgekozen. Een jacuzzi bestaat namelijk uit één geheel.
  • De plaats die u heeft uitgekozen moet een groot gewicht kunnen dragen.
  • U moet straks beschikken over een zeer goede ventilatie. Tijdens het gebruik van de jacuzzi zal er een hoge luchtvochtigheid ontstaan.
  • Gaat u verhuizen, dan kunt u uw jacuzzi niet meenemen.
 

Het installeren van een jacuzzi BUITEN

  • Zorg eerst voor een stevige sterke ondergrond waar uw jacuzzi op komt te staan. Meestal wordt er ongeveer 10 centimeter beton gestort. U kunt ook gebruikmaken van dikke tegels. Ook slijtvast hout kunt u gebruiken voor de ondergrond.
  • Zorg dat u straks vanuit uw jacuzzi een prettig uitzicht heeft.
  • Plaats uw jacuzzi dicht bij uw huis anders moet u een eind lopen terwijl het buiten stevig kan vriezen.
  • Zorg er voor dat u uw elektrische zaken goed zijn aan te sluiten. Laat dit gedeelte over aan een erkend installatiebedrijf!
 

En daarom een jacuzzi!

Ontspannen in uw eigen vertrouwde omgeving met uw partner en met uw kinderen. Helemaal bijkomen van een lange werk- of schooldag. Even op adem komen!
En na het verblijf in de jacuzzi voelt u zich weer een heel ander mens. Een jacuzzi…prima keuze!
 
Jacuzzi kopen