Huren- verhuur van jacuzzi, whirlpool, hottub en spa

| Meer

Verhuur jacuzzi - whirlpool

 
 
Er zijn genoeg redenen om een jacuzzi te huren, een whirlpool, een hottub en een spa. En die kunt die huren voor een dag, voor een weekeinde, voor een hele week en zelfs een maand is mogelijk.
Zo kunt u uw partner hiermee verrassen op een super originele manier. Ook leuk om de kinderen eens te verblijden met iets anders, en voor de prijs hoeft u het echt niet meer te laten!
Maar er zijn nog meer redenen om te huren. U wilt met uw vrienden of vriendinnen een spannende voetbalwedstrijd bekijken; een mooiere wedstrijd zult u nooit meer zien.
Of een avondje doorzakken met de vrienden en de vriendinnen, kortom, redenen genoeg!
 
verhuur jacuzzi
 

Modellen te huur

Er is een jacuzzi die helemaal geschikt is om een kinderfeestje in te houden. Geschikt voor vier personen inclusief led- verlichting. De prijs ligt inclusief alles rond de 175 euro per week.
Iets groter, voor vijf personen, is er ook een beschikbaar. De prijs hiervan ligt rond de 200 euro per week.
U houdt van een romantische avond, ook daarvoor is er een jacuzzi! Dat komt mede door de led verlichting die rondom de bovenrand is aangebracht. De verlichting is programmeerbaar in maar liefst 8 verschillende kleuren. Geschikt voor drie personen en er is bovendien een ligplaats aanwezig.
De verhuurprijs ligt rond de 275 euro, zeker de moeite waard voor een onvergetelijke week.
Ook voor zes personen is er een passende jacuzzi. Bovendien is er nog een ligplaats. De prijs van deze kanjer ligt rond de 300 euro per week.
 

Whirlpool huren

 

Modellen te huur van een whirlpool

Een fijne en comfortabele uitvoering is een opblaasbaar type en er zitten 80 jets in!  Geschikt vanaf vier tot en met zes personen.
 

Modellen te huur van een hottub

Verhuur hottubGezellig in de achtertuin genieten van een warm bad. Er is een model bij voor zes personen. Voor een lang weekeinde bent u tussen de  280 en 325 euro kwijt inclusief het vervoer.
 

Modellen te huur van een spa

Er zijn genoeg modellen te huur. Wat u wilt kan worden gehuurd. Vanaf twee tot wel tien personen.
Een spa voor twee personen kost voor een weekeinde ongeveer 280 euro. Een week bijna 500 euro.
Een luxer model en geschikt voor meerdere personen kost voor een weekeinde ongeveer 400 euro. Een week ligt dat rond de 630 euro. Hier komt de prijs voor halen en brengen nog overheen.
 

Let op bij huren!

Bij het huren wordt in de meeste gevallen een borgsom gevraagd. Deze ligt tussen de 100 en 200 euro en die krijgt u natuurlijk terug wanneer het gehuurde in dezelfde staat wordt teruggegeven zoals het gehuurde is gehuurd.
 

Conclusie

Een heerlijke ervaring rijker nadat u heeft gehuurd. Ook een ervaring die u misschien wel nooit meer zult vergeten.
Huren…een voordelige manier om uw geest en lichaam te verwennen!
 
Verhuur opblaasbare jacuzzi