Accessoires bij een jacuzzi, whirlpool, hottub en spa

| Meer

waterproof lcd scherm

 
Accessoires maken uw waterbaden helemaal af. Geven net dat extra om uw verblijf nóg aangenamer te maken.

Enkele accessoires

 
Een afdekkap beschermt uw waterbad tegen sterke zonnestralen en regen. Zorgt er ook voor dat er geen bladeren, insecten en ander vuil in uw waterbad kunnen vallen. Zeker aanschaffen voor nog geen 50 euro!
Een trapje is gemakkelijk bij het instappen en voor het uitstappen.
 
Verlichting geeft natuurlijk een extra dimensie tijdens het verblijf in uw waterbad. Niet alleen functioneel, niet alleen prachtig om te zien maar ook nog eens erg romantisch. Ook het trapje kan worden verlicht.
 
accessoires bikini
 
Een kletterende waterpartij, een waterval. Dat geeft nog eens rust. U wilt uw waterval verlicht hebben…ook dat is mogelijk. Prachtig om te zien, dé manier om helemaal te ontstressen want het water loopt langs uw nek.
 
U wilt uw favoriete televisieserie niet missen, u wilt toch naar het voetballen kijken…dat kan allemaal via een LCD scherm. Is eenvoudig te monteren.
En dat geldt ook voor uw DVD speler. Is ook makkelijk te monteren. Samen met uw partner kijken naar een romantische film, wat wilt u eigenlijk nog meer!?
 
Naar de radio luisteren terwijl u geniet van al het goede wat een waterbad u biedt. Dat gaat gebeuren met een radio met CD speler of een mp3 speler.
 

Jacuzzi mp3-speler

 
Voor een optimaal geluid van uw radio en televisie zijn luidsprekers onontbeerlijk. Het lijkt wel of u in een bioscoop zit, en meezingen mag!
 
Een ozonator doodt virussen en bacteriën die in het badwater zitten. Dankzij deze ozonator hoeft u minder chemicaliën te gebruiken en dat bespaart u weer geld.
 
Een parasol mag niet ontbreken. Zeker wanneer er kinderen in het waterbad zitten. Kan onder de spa worden geschoven dus stabiel.
 
Een  veiligheidsteun geeft een goede houvast tijdens het in- en uitstappen. Een accessoire die van toepassing is voor elke leeftijd.
 
Erg gemakkelijk en superfunctioneel is een plank waarop men allerlei kleine spullen kan leggen zoals de telefoon, de drankjes en hapjes.
 
accessoires jacuzzi
 
Een cool down stoel is een verhoogde zitplaats. Uw lichaam komt dan verder boven het water uit waardoor u kunt afkoelen.
 
Daartegenover staat een hot seat. Een zitplaats waar geen jets aanwezig zijn.
 
Een therapie zitplaats is speciaal ontworpen om optimale massage te ontvangen. Kenmerkend is dat elke zitplaats andere typen jets heeft en andere aantallen jets.
 
Een handdoekrekje is onmisbaar. U kunt hier uw handdoeken ophangen zonder dat ze vallen op de grond of in het badwater.
 
Een coverlifter is gemaakt om uw afdekking weg te kantelen en op te bergen. Wordt aan de achterkant van de spa gemonteerd dus valt niet op.
 
Kinderspeelgoed. Uw kleine kinderen willen altijd spelen. Dat kan met plastic speelgoed, en zij zijn er uren mee bezig.
 
Jacuzzi waterval